Головна Новини HI-tech технології Facebook вводить функцію платних передплат
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook вводить функцію платних передплат

Оплата буде здійснюватись через сервіс Facebook Pay

4 листопада 2021, 06:29
Поділіться публікацією:

Засновник компанії Meta (входять Facebook, Instagram і Whatsapp) Марк Цукерберг повідомив, що на платформі невдовзі з'являться платні підписки, які допоможуть авторам уникати комісій від Apple. Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook. З його слів, платформа сфокусується на створенні можливостей для авторів контенту заробляти на цьому гроші. Йдеться про функцію "Підписки шанувальників", яка дозволить оформити передплату на автора контенту. Наразі, наголосив Цукерберг, компанія Apple стягує 30% комісії за кожну транзакцію. Нова функція на Facebook допоможе цього уникнути.

Facebook вводить функцію платних передплат

Facebook - фото из открытых источников


Оплата буде здійснюватись через сервіс Facebook Pay. Крім того, автори контенту матимуть можливість завантажувати електронну адресу всіх своїх нових передплатників. Також буде відкрито бонусну програму, згідно з умовами якої автор отримає певний бонус за кожного нового передплатника. Який розмір бонусу Цукерберг не повідомив, але наголосив, що заради цієї програми компанія виділить 1 мільярд доларів США. У всіх випадках вартість підписки та бонуси не враховують локальні податки, які автори сплачуватимуть окремо.

Нагадаємо, американська корпорація оголосила про ребрендінг у рамках вступної презентації на конференції Facebook Connect 2021, яка відбулася у четвер, 28 жовтня. Про це повідомляє видання The Verge. Зазначається, що в планах Цукерберга створення глобального проекту, а ребрендинг компанії необхідний для того, щоб зміцнити гіганта соціальних мереж як метасвіт, який його засновник бачить як майбутнє Інтернету. Meta продовжить працювати з сервісами Instagram і Facebook, однак паралельно з ними розвивати "метасвіту", мета якого полягає в об'єднанні людей новими способами у віртуальному світі, надавши їм можливість спілкуватися у вигляді аватарів.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини