Головна Новини HI-tech інтернет Компанія Facebook змінила назву
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Facebook змінила назву

Meta продовжить працювати з сервісами Instagram та Facebook

28 жовтня 2021, 22:27
Поділіться публікацією:

Американська корпорація оголосила про ребрендінг у рамках вступної презентації на конференції Facebook Connect 2021, яка відбулася у четвер, 28 жовтня. Про це повідомляє видання The Verge. Зазначається, що в планах Цукерберга створення глобального проекту, а ребрендинг компанії необхідний для того, щоб зміцнити гіганта соціальних мереж як метасвіт, який його засновник бачить як майбутнє Інтернету. Meta продовжить працювати з сервісами Instagram і Facebook, однак паралельно з ними розвивати "метасвіту", мета якого полягає в об'єднанні людей новими способами у віртуальному світі, надавши їм можливість спілкуватися у вигляді аватарів.

Компанія Facebook змінила назву

Фейсбук - фото з відкритих джерел


"Зараз наш бренд надто тісно пов'язаний з одним продуктом. Але я сподіваюся, що згодом нас почнуть сприймати як компанію-творця "метасвіту", — повідомив Марк Цукерберг.


Варто зазначити, що змінюється назва саме корпорації Facebook, до якої входять WhatsApp, Instagram, Oculus та інші сервіси. Назва соцмережі Facebook і додатків для її використання залишаться колишніми.


Нагадаємо, компанія Фейсбук оголосила про запуск сервісу Facebook Campus, який орієнтований на студентів конкретного навчального закладу. Про це новація повідомляє TechCrunch. За допомогою цієї програми кожен студент може ближче познайомитися зі студентами свого вишу, дізнатися про новини університету, створювати групи для особистого спілкування і не тільки. Нагадаємо, спочатку сам Фейсбук створювався для подібних цілей. Для того, щоб зайти в додаток та відсіяти небажаних персон, які не мають відношення до університету, буде потрібна особиста електронна адреса з прив'язкою до вишу. У меню будуть доступні такі пункти, як "Знайомства", "Ігри", "Торговий майданчик", "Новини" та не тільки. Глобально Фейсбук за допомогою програми Facebook Campus допоможе підліткам швидше знайти спільні знайомства та інтереси у новій навчальній групі. На цей час програма доступна лише на території Сполучених Штатів Америки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини