Головна Новини HI-tech технології Facebook Gaming дозволить робити стрім з ліцензійною музикою
commentss НОВИНИ Всі новини

Facebook Gaming дозволить робити стрім з ліцензійною музикою

Facebook вирішив проблему авторських прав, з якою постійно стикалися стримери

15 вересня 2020, 13:11
Поділіться публікацією:

Сьогодні Facebook Gaming був налаштований на те, щоб партнерські стримери могли відтворювати захищену авторським правом популярну музику на тлі своїх прямих трансляцій. Ймовірно Facebook вирішив проблему авторських прав, яка переслідувала стріми в реальному часі з самого початку їх існування. Про це повідомляє видання The Verge.

Facebook Gaming дозволить робити стрім з ліцензійною музикою

У прес-релізі представник Facebook Gaming повідомив: "Отже, як це працює? Музика, відтворена під час ігрової трансляції, повинна бути фоновим, а не основним елементом потоку. Наприклад, голос стримера і / або звук ігрового процесу повинні бути на передньому плані. Це також стосується і кліпів, зроблених з прямих трансляцій, і до VOD-версії прямих трансляцій, але не поширюється на окремо редагований і завантажений контент VOD ".

Ліцензії, про які, мабуть, домовився Facebook, не включають всі треки; деякі загадковим чином "обмежені". Якщо стримери спробують відтворити їх, вони побачать спливаюче вікно з повідомленням про те, що трек, який вони відтворюють, не ліцензований для використання в Facebook Gaming. Також неясно, які треки заборонені. Facebook заявляє, що програма в кінцевому підсумку буде поширена на всіх його стримерів.

Особливо слід відзначити, що ці нововведення відбуваються відразу після того, як на початку червня стримери Twitch натрапили на потік повідомлень про порушення закону США "Про авторське право в цифрову епоху". Слід згадати й про крах популярної караоке-програми Twitch Sings, яку компанія тихо закрила 1 січня цього року.

Як повідомляло видання "Коментарі", Facebook не дозволив чоловікові транслювати власну смерть.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини