Головна Новини HI-tech технології Експерт прогнозує різкий стрибок курсу Bitcoin: подробиці (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Експерт прогнозує різкий стрибок курсу Bitcoin: подробиці (ФОТО)

Аналітик опублікував графік з індикатором зміни вартості Bitcoin

12 липня 2021, 15:04
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий аналітик Вільям Клементе зробив прогноз щодо головної криптовалюти Bitcoin. Дані з'явилися на його офіційній сторінці в Twitter, де в нього налічується понад 100 тисяч читачів.

Експерт прогнозує різкий стрибок курсу Bitcoin: подробиці (ФОТО)

Різкий стрибок курсу Bitcoin. Фото з відкритих джерел

Експерт опублікував графік з індикатором зміни вартості Bitcoin. Його показники свідчать про можливість виходу цієї криптовалюти з вузького діапазону і початок великого руху котирувань, яке він називає "перегонами биків".

"Bitcoin починає перше серйозне стиснення волатильності з того часу, як у квітні знизилася ціна на АТН, а в липні минулого року нас підштовхнуло до бичачого бігу. Незвичайне явище", — пише аналітик.

Зазначимо, що вчора Вільям Клементе передбачив найсильніше стиснення волатильності з моменту зниження ціни із 65 тисяч доларів за одну монету Bitcoin.

Експерт прогнозує різкий стрибок курсу Bitcoin: подробиці (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що зловмисники здійснили хакерську атаку на сайт Bitcoin.org. У результаті неї портал тимчасово опинився недоступним. Хакери висунули свої вимоги для "викупу". Вони готові припинити DDoS-атаку після того, як їм заплатять одну монету Bitcoin. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що засновник компанії Navellier & Associates, яка управляє фондами Луї Навельє, зробив заяву щодо курсу найпопулярнішої криптовалюти Bitcoin. За його словами, курс цієї криптовалюти може сильно обвалитися. Він розповів, до якої позначки може впасти ціна за одну монету Bitcoin, а також про те, чому це може статися. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини