Головна Новини HI-tech технології Долетіти до пацієнта за 90 секунд: в Британії випробували реактивний ранець медика (відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

Долетіти до пацієнта за 90 секунд: в Британії випробували реактивний ранець медика (відео)

Пілотові-лікарю необхідні спеціальні навички і хороша фізична підготовка, щоб підтримувати власну вагу руками

30 вересня 2020, 17:19
Поділіться публікацією:








Британські інженери вперше протестували реактивний костюм парамедика, екземпляр якого поки що тільки один. Піддослідним виявився сам директор компанії Gravity Industries, яка працювала над створенням незвичайного костюма. Тестування показало, що на місце події можна долетіти всього за 90 секунд, передає видання segodnya.

Долетіти до пацієнта за 90 секунд: в Британії випробували реактивний ранець медика (відео)

В Британії випробували реактивний ранець медика (відео). Фото: korrespondent

А якби рятувальник пішки добирався до місця події, то це зайняло б не менше 25 хвилин, як повідомляється на сайті Служби швидкої медичної допомоги Great North (GNAAS).

Але мінуси у нового спорядження теж є: модель Gravity може літати не більше 10 хвилин. До того ж, пілотові цього костюма потрібно буде навчитися ним керувати і мати відповідну фізичну підготовку, тому що в польоті він підтримує власну вагу руками. Ще не можна перевищувати дозволену швидкість, тому що можна невдало приземлитися і постраждати.

Директор по операціях GNAAS поділився, що вони тільки починають досліджувати дану технологію, тому для них вкрай важливо розробити максимально вдосконалену модель такого костюма. Це дасть можливість набагато швидше добиратися до потрібного місця, ніж будь-коли раніше.


Як повідомляло видання "Коментарі", гібридний дрон-пожежник почне діяти в США.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини