Головна Новини HI-tech технології Для WhatsApp готують нову функцію: що відомо (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Для WhatsApp готують нову функцію: що відомо (ФОТО)

Незабаром в WhatsApp з'явиться нова функція

9 липня 2021, 16:39
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Розробники популярного месенджера WhatsApp створюють нову функцію для свого застосування. Про це повідомляє видання WABetaInfo.

Для WhatsApp готують нову функцію: що відомо (ФОТО)

Нова версія WhatsApp. Фото з відкритих джерел

За даними видання, для месенджера готується нове оновлення під номером 2.21.14.15, яке буде доступно, як для користувачів пристроїв під управлінням iOS, так і Android. У ньому розробники можуть змінити вигляд посилань в чатах.

Після установки нової версії програми користувачі зможуть побачити помітно збільшені превью посилань. У них буде перебувати більше інформації, ніж раніше. Це допоможе користувачеві зайвий раз не переходити за отриманим посиланням і дізнаватися всю важливу інформацію з превью-вікна.

Ті сторінки, які не підтримують збільшені превью, будуть показуватися, як і в старих версіях месенджера, в маленькому вікні та з меншою кількістю інформації.

 Нова функція все ще знаходиться в розробці та проходить тестування. На цей момент невідомо, коли нова можливість стане доступна для всіх користувачів.

Для WhatsApp готують нову функцію: що відомо (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше порту "Коментарі" вже писав про те, що популярний месенджер WhatsApp отримав нову бета-версію, яка доступна для пристроїв під управлінням операційної системи Android. У новинці розробники внесли зміни в дизайн програми. Наприклад, був змінений розмір іконок співрозмовників в чатах.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що розробники месенджера Viber в партнерстві з американською компанією Snap. Inc випустили нове оновлення для свого застосування. Тепер користувачам став доступний новий AR-контент і багато іншого. На цей момент оновлення доступно в обмеженому ряді країн, проте незабаром воно стане доступним для всіх. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://wabetainfo.com/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини