Головна Новини HI-tech технології Чекати залишилося недовго: в мережі з'явилися перші скріншоти Android 12 (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Чекати залишилося недовго: в мережі з'явилися перші скріншоти Android 12 (ФОТО)

Розробники розповіли про деякі особливості майбутньої Android 12

9 лютого 2021, 15:47
Поділіться публікацією:

ОС Android 12 від Google вийде в цьому році восени, якщо компанія дотримається своїх минулих термінів випуску. Перед цим ми повинні побачити кілька бета-версій, перша з яких повинна з'явитися протягом декількох тижнів. Поки ми терпляче очікуємо на її вихід, розробники XDA опублікували серію скріншотів нової версії Android 12, які знайшли у внутрішніх документах Google. В системі змінили дизайн і додали кілька нових функцій.

Чекати залишилося недовго: в мережі з'явилися перші скріншоти Android 12 (ФОТО)

Android 12 з'явиться в цьому році

Зовнішній вигляд певною мірою нагадує iOS, як і деякі з нових функцій конфіденційності — наприклад, значки, які з'являються в правому верхньому куті екрану, щоб користувачі знали, що додаток використовує їх камеру або мікрофон. Якщо ви натиснете на ці значки, то побачите спливаюче вікно з інформацією про те, яка програма що використовує. Також з'явиться швидкий спосіб відключити камеру або мікрофон одним натисканням перемикача.


Чекати залишилося недовго: в мережі з'явилися перші скріншоти Android 12 (ФОТО) - фото 2

Також була перероблена панель повідомлень. У цьому меню розробники відмовилися від прозорості фону, а кути вкладок стали більш закругленими. Також при частковому відкритті панелі тепер доступні тільки чотири налаштування, а не шість, як було раніше.

Крім того, очікується, що Android 12 принесе опцію обміну паролями Wi-Fi з сусідніми пристроями. Решта подробиць поки зберігаються в таємниці.

Як повідомляло видання "Коментарі", Google продовжить час служби оновлень безпеки Android. Телефони Android будуть підтримувати до чотирьох нових версій ОС завдяки співпраці між Google і Qualcomm. Згідно з повідомленням в блозі інженерів Google, всі нові мобільні платформи з чіпом Qualcomm отримають чотири оновлення версії ОС і чотири роки оновлень безпеки.

Google змінив Android, зробивши його більш модульним і спрощує оновлення. Цей крок, відомий як Project Treble, розділив структуру ОС і орієнтоване на пристрій низькорівневого програмного забезпечення (так звана реалізація постачальника). Хоча це було добре для виробників пристроїв, це призвело до "додаткової складності" для виробників мікросхем.

телефони Android будуть підтримувати до чотирьох нових версій ОС завдяки співпраці між Google і Qualcomm. Згідно з повідомленням в блозі інженерів Google, все нові мобільні платформи з чіпом Qualcomm отримають чотири оновлення версії ОС і чотири роки оновлень безпеки. Google продовжить час служби оновлень безпеки Android ФОТО: Pocketnow У 2017 році Google змінив Android, зробивши його більш модульним і спрощує оновлення. Цей крок, відомий як Project Treble, розділив структуру ОС і орієнтоване на пристрій низкоуровневое програмне забезпечення (так звана реалізація постачальника). Хоча це було добре для виробників пристроїв, це призвело до "додаткової складності" для виробників мікросхем.

Джерело: https://it.comments.ua/news/technology/google-prodlit-vremya-sluzhby-obnovleniy-bezopasnosti-android-667832.html
© Comments.ua



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини