Головна Новини HI-tech технології ChatGPT створив бізнес, а його власник збільшив доходи у 78 разів
commentss НОВИНИ Всі новини

ChatGPT створив бізнес, а його власник збільшив доходи у 78 разів

Штучний інтелект ChatGPT створив успішний екологічний бізнес, а його власник зміг заробити за перші три дні у 78 разів більше ніж вклав у свій продукт.

21 березня 2023, 15:15 comments1450
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Графічний дизайнер під ніком Джексон Фолл попросив у штучного інтелекту ChatGPT допомогти йому написати бізнес-план з початковим капіталом у 100 доларів. Усього через кілька днів зміг заробити у 78 разів більше ніж вклав. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter Jackson Greathouse Fall.

ChatGPT створив бізнес, а його власник збільшив доходи у 78 разів

ChatGPT створив бізнес. Фото з відкритих джерел

Джексон Фолл вирішив проекспериментувати з ChatGPT і спробувати створити бізнес-план на 100 доларів і дотримуватись усіх прохань штучного інтелекту. Після запиту, ChatGPT запропонував користувачу створити бренд під назвою Green Gadget Guru. Ідея бренду полягає в порадах та продуктах, які зможуть допомогти людям вести більш екологічний спосіб життя.

Штучний інтелект порадив купити домен за 8 доларів і за розміщення сайту заплатив ще 29 доларів. Далі Джексон Фолл отримав детальне ТЗ від ChatGPT і використав інший штучний інтелект Dall-E для оформлення дизайну сайту та створення логотипа.

Наступним кроком стало створення продуктів, які можна було б у майбутньому реалізувати. Таким чином через інший графічну програму на основі штучного інтелекту MidJourney, Фолл створив упаковку продуктів. А далі ChatGPT написав, що час розмістити текст в блог, щоб отримувати гроші з реклами. Штучний інтелект створив статтю про 10 екологічних гаджетів для кухні. Решту грошей ChatGPT порадив використати на рекламу для соцмереж, щоб залучити потенційних клієнтів і збільшити відвідуваність сайту.

Через три дні Джексон Фолл опублікував, що зміг за допомогою порад ChatGPT заробити майже 7800 доларів на рекламі, що у 78 разів більше ніж початкові вкладення. Окрім того, свою новостворену компанію Green Gadget Guru Джексон Фолл оцінює у 25 тис. доларів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що творець ChatGPT попереджає про небезпеку штучного інтелекту.

Також "Коментарі" писали про рейтинг країн за мінімальною зарплатою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини