Головна Новини HI-tech технології ChatGPT написав для Мін‘юсту законопроєкт: деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

ChatGPT написав для Мін‘юсту законопроєкт: деталі

Чат-бот став доступний в Україні з 18 лютого, відтоді його активно тестують чиновники, зірки та звичайні громадяни.

20 лютого 2023, 10:50
Поділіться публікацією:

Міністр юстиції України Денис Малюська попросив ChatGPT написати законопроєкт про легалізацію проституції. Штучний інтелект впорався за 30 секунд. Результатом міністр поділився у соцмережі Facebook.

ChatGPT написав для Мін‘юсту законопроєкт: деталі

Фото: https://vctr.media/


"Підозрюю, Мін‘юст чекають скорочення вже з понеділка)", — пожартував він. 

ChatGPT написав для Мін‘юсту законопроєкт: деталі - фото 2



Нещодавно міністр цифрової трансформації Михайло Федоров повідомив, що ChatGPT тепер доступний в Україні. 


"Нарешті нам вдалося виправити несправедливість. Україну вилучили зі списку країн, у яких заблоковано ChatGPT. Програма не працюватиме лише на тимчасово окупованих росією територіях. Щоб вороги не використовували її для антиукраїнської пропаганди. Адже ChatGPT добре володіє українською, на відміну від росіян", — написав міністр у Telegram. 


ChatGPT — це чат-бот зі штучним інтелектом, розроблений лабораторією OpenAI. Він може розуміти мову людей та генерувати відповіді на них розмовною мовою, сперечатися. Сфера застосування ChatGPT широка — від електронної комерції до навчання. Його можна просили написати вірші, пісні, сценарії. 


Раніше ми писали, що успіх ChatGPT призвів до гонки ШІ серед технологічних гігантів. Компанія Microsoft, яка виступала інвестором OpenAI намагається додати ШІ до своїх продуктів, зокрема Bing. А у Google вирішили створити власний штучний інтелект та інтегрувати його в пошукову систему. Його творцем стала незалежна дослідницька організація OpenAI, що була заснована Ілоном Маском і Семом Альтманом у 2015 році. Проте Маск через три роки залишив компанію пообіцявши продовжити її фінансувати.


Також видання повідомляло, що команда Мінцифри перевиконала план та попередила нераціональне використання 216,7 млн гривень на старті проєкту з підключення сіл до мережі Інтернет. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини