Головна Новини HI-tech технології Чат-бот замість співбесіди: розробка маркетолога стала вірусною
commentss НОВИНИ Всі новини

Чат-бот замість співбесіди: розробка маркетолога стала вірусною

В Іспанії чоловік отримав пропозиції по роботі не відвідуючи співбесіди

24 вересня 2021, 19:15
Поділіться публікацією:

Новітні технології допомагають швидко шукати роботу. Замість того, щоб ходити по співбесідах молодий маркетолог з Іспанії створив для цього процесу чат-бота, що замість людини надавав усі дані про кандидата. Про це пише AIN юа.

Чат-бот замість співбесіди: розробка маркетолога стала вірусною

Маркетолог створив чат-бота для співбесід, фото з відкритих джерел

Чат-бот 29-річного Девіда Відала став вірусним, його використали протягом тижня близько 30 тисяч осіб. Хоча, розробник чат-боту за допомогою технології теж знайшов собі роботу. Девіду запропонували пройти співбесіди офлайн 11 компаній. Однак поки що Девід обдумує варіанти.

Чат-бот працював в інтерактивному форматі. Для початку роботи рекрутери натискали кнопку старту. Бот показував автоматичні повідомлення, які представляли особу кандидата на вакантне місце.

Відомо, що чат-бот давав контакти кандидата та відповідав на запитання, більшість з яких доволі однотипна. Наприклад, "Яке ваше найбільше досягнення?", "Що для вас означає успіх?", "Назвіть три ваших головних слабкості".

Втім, відповіді чат-боту не означали, що рекрутери не захочуть особисто зустрітися й поспілкуватися з кандидатом, але за допомогою технологій потенційні роботодавці могли більше дізнатися про Відала й сформувати про нього думку.

За словами Девіда, таким чином хлопець показав, що він креативний фахівець. Допоміг йому в створенні чат-боту безкоштовний додаток Landbot. Посилання на чат-бота маркетолог розмістив в резюме. 

Як повідомляв портал "Коментарі", YouTube тестує очікувану багатьма функцію. Незабаром можна буде завантажувати на комп'ютери відеоролики з платформи. Відзначається, що для мобільних пристроїв функція доступна вже давно.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини