Головна Новини HI-tech технології Бюджетні та якісні:експерти розповіли про кращі безпровідні навушники 2021 року
commentss НОВИНИ Всі новини

Бюджетні та якісні:експерти розповіли про кращі безпровідні навушники 2021 року

Фахівці з Британії розповіли про кращі безпровідні навушники

14 грудня 2021, 23:55
Поділіться публікацією:

  Технічні експерти з Guardian, iNews, TechRadar і Wired назвали кращі безпровідні навушники 2021 року. Фахівці серед купи новинок та виробників назвали кілька варіантів, які заслуговують на вашу увагу. І ось чому.

Бюджетні та якісні:експерти розповіли про кращі безпровідні навушники 2021 року

Експерти відзначили їх серед інших новинок у 2021 році (фото з відкритих джерел)

Sony WF-1000XM4

Бюджетні та якісні:експерти розповіли про кращі безпровідні навушники 2021 року - фото 2

Вони все ще мають жахливе ім'я, але Sony прибила його своїми справжніми бездротовими навушниками четвертого покоління. Вони відзначають практично все: першокласне шумозаглушення, іскристий звук, тривалий час автономної роботи, надійний Bluetooth, набагато більш компактний корпус і, нарешті, менший за розміром, дійсно зручний для носіння дизайн. Як і більшість навушників, вони, на жаль, не підлягають ремонту, і ви не можете замінити батарейки, так що залишилося трохи попрацювати. 

Навушники Nothing Ear (1)

Бюджетні та якісні:експерти розповіли про кращі безпровідні навушники 2021 року - фото 3

Якщо ви зважили покупку пари справжніх бездротових навушників, але не можете переварити ціну Apple AirPods Pro, вухо Nothing (1) може якраз відповідати вашим вимогам.  Вони знаходяться в більш доступному кінці спектру, в комплекті з передовою технологією шумозаглушення і зручною посадкою. Їх прозорий дизайн також виділяє їх з натовпу звичайних навушників.  

 Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Apple випустила нові навушники.Американська компанія Apple представила свої нові бездротові навушники. Про це повідомляється на офіційному сайті компанії. Даний продукт вийшов під брендом Beats і має назву Beats Studio Buds.новий пристрій отримало систему активного шумозаглушення, як в AirPods Pro, а також режим "Прозорості". Навушники продаються в трьох кольорах: білому, чорному і червоному. У комплекті до Studio Buds буде йти кейс для зарядки, акумулятора, якого вистачить для того, щоб зарядити навушники кілька разів.

 
 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини