Головна Новини HI-tech технології Білл Гейтс про майбутнє: Google і Amazon припинять своє існування
commentss НОВИНИ Всі новини

Білл Гейтс про майбутнє: Google і Amazon припинять своє існування

Засновник компанії Microsoft Білл Гейтс очікує, що такі технологічні гіганти як Google і Amazon невдовзі зникнуть.

28 травня 2023, 16:15 comments1175
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Американський мільярдер Білл Гейтс інколи дає прогнози щодо майбутнього. Цього разу засновник компанії Microsoft висунув гіпотезу, що нинішні технологічні гіганти такі як Google і Amazon можуть припинити своє існування. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання CNBC.

Білл Гейтс про майбутнє: Google і Amazon припинять своє існування

Мільярдер Білл Гейтс. Фото з відкритих джерел

Нещодавно Білл Гейтс відвідав конференцію, організовану Goldman Sachs і SV Angel. Під час лекції він говорив про штучний інтелект. На його думку, наступна велика технологічна компанія світу стане та, яка зможе створити "персонального помічника", якому ми будемо доручати завдання.

"Той, хто виграє, створить персонального помічника, а це дуже важливо, оскільки людина більше ніколи не піде на пошуковий сайт або на Amazon", — говорить Гейтс і таким чином передбачає крах існування для Google та Amazon.

Мільярдер очікує, що цей, наразі ще не створений персональний помічник зі штучним інтелектом, зможе зрозуміти людину та вивчить її звички. Таким чином людина не буде витрачати час на пошук інформації чи товару, а здійснить запит штучному інтелекту, який все зробить за неї.

Гейтс також вказує, що його компанія Microsoft, також намагається брати участь у розробці штучного інтелекту, проте не вказав будь-яких деталей.

"Я був би розчарований, якби Microsoft не прийшла туди. Але я вражений кількома стартапами, включаючи Inflection", — сказав Білл Гейтс.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що Google створила нову гру, де потрібно вгадати зображення, яке створив штучний інтелект.

Також "Коментарі" писали про штучний інтелект, який створив фото, що призвело до падіння фондового ринку на 500 млрд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини