Головна Новини HI-tech ігри Нова гра від Google: потрібно вгадати зображення, яке створив штучний інтелект
commentss НОВИНИ Всі новини

Нова гра від Google: потрібно вгадати зображення, яке створив штучний інтелект

Компанія Google створила гру, мета якої полягає у тому, щоб знайти зображення, яке створив штучний інтелект.

25 травня 2023, 15:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Компанія Google створила гру під назвою Odd One Out. Головне завдання гри визначити з чотирьох запропонованих зображень те, яке було створене штучним інтелектом. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на видання Daily Mail.

Нова гра від Google: потрібно вгадати зображення, яке створив штучний інтелект

Гра Odd One Out. Скрін

Штучний інтелект, який створює зображення привернув увагу ще у 2018 році, коли на аукціоні Christie’s виставили картину під назвою "Портрет Едмона де Беламі". Вона була продана за 432 тис. доларів, а її особливість була у тому, що вона створена за допомогою штучного інтелекту.

У 2023 році на конкурсі Sony World Photography Awards в категорії "Креатив" нагороду отримав витвір "Pseudomnesia: The Electrician", який створив фотограф Борис Ельдагсен за допомогою генератора зображень DALL-E 2. Ці події викликали широкий резонанс у мистецькому світі через те, що не можна відрізнити роботу ШІ та людини.

Розробники з Google Керолайн Баттет і Еммануель Дургоні створили гру, яка перевіряє нашу здатність виявляти створений контент створений штучним інтелектом. Щоб спробувати свої сили у грі Odd One Out слід перейти запосиланням та натиснути на "запустити експеримет". На вашому екрані з’явиться чотири зображення, одне з яких є підробкою, тобто створене штучним інтелектом. Саме на нього слід клацнути, щоб отримати правильну відповідь. Слід зазначити, що кожен користувач може помилитись всього чотири рази під час гри.

Як запевняють розробники, головне завдання гри Odd One Out це навчити людей відрізняти реальні зображення від тих, які створив штучний інтелект.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що штучний інтелект створив фото, яке призвело до падіння фондового ринку на 500 млрд.

Також "Коментарі" писали, що штучний інтелект допоможе розшифрувати найдавніше людське письмо



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Марта

25 травня 2023, 14:39

Прикольно, у мене перший раз 61 бал, а другий вже було 120


Новини