Головна Новини HI-tech технології Apple випустила нову iOS 14.7: що нового
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple випустила нову iOS 14.7: що нового

14.7 стала сьомим великим оновленням для чотирнадцятої версії операційки

20 липня 2021, 11:53
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американська компанія Apple випустила нову версію для своєї операційної системи iOS. Про це повідомляє видання Macrumors.

Apple випустила нову iOS 14.7: що нового

Apple випустила iOS 14.7. Фото з відкритих джерел

14.7 стала сьомим великим оновленням для чотирнадцятої версії операційки від Apple, яка була запущена на початку осені минулого року.

Нові iOS і iPad OS вже доступні для користувачів пристроїв від Apple. Його можна завантажити та встановити в додатку "Налаштування" в пункті "Оновлення програмного забезпечення".

Згідно з заміткою до оновлення в iOS 14.7 була додана підтримка нового бездротового акумулятора на магнітах під назвою MagSafe Battery Pack. Він сумісний з усіма пристроями 12 моделі iPhone.

Також, наприклад, з'явилися нові функції для додатків "Погода" (користувачі з ряду країн можуть отримати інформацію про якість повітря) і для акустичної системи від Apple HomePod. З'явилася можливість для об'єднання кредитних лімітів Apple Card для користувачів з однієї сім'ї.

У новинці були виправлені помилки в додатку Apple Music, а також доданий ряд інших більш дрібних змін.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що новий iPhone 14 від Apple може отримати нову камеру. За словами інсайдерів компанія запатентувала новий пристрій. Очікується, що завдяки новинці користувачі зможуть робити фотографії зі збільшенням зі стократно збільшенням. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що американська компанія Google додасть нові функції у свій браузер Chrome. Нові можливості отримає версія для персональних комп'ютерів. Стало відомо, які саме функції отримає оновлений Chrome.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини