Головна Новини HI-tech технології Apple б'є рекорди з продажу гаджетів завдяки коронавірусу
commentss НОВИНИ Всі новини

Apple б'є рекорди з продажу гаджетів завдяки коронавірусу

Через великий попит на сучасні технології під час пандемії компанія Apple увійшла в "суперцикл"

28 січня 2021, 18:35
Поділіться публікацією:

Рекорд з продажу "яблучних" гаджетів в черговий раз встановлює корпорація Apple. За останні місяці 2020 року вони заробили з продажу своїх виробів 111 млрд доларів, повідомляє BBC. Незважаючи на економічну кризу, ця сума є на 21% вищою за аналогічний показник минулого року.

Apple б'є рекорди з продажу гаджетів завдяки коронавірусу

Apple побив рекорди з продажу. Фото: Reuters

У компанії пояснюють свій успіх тим, що через пандемію багато робочих та бізнесових питань тепер вирішуються в режимі онлайн, а це спричиняє попит на гарні та сучасні гаджети і нові технології.

На думку ж аналітиків в сфері технологій, такий успіх пов'язаний із так званим явищем "суперциклу", адже Apple наразі продає саме ті моделі телефонів, на які очікує покупець, і які відповідають оновленням телекомунікаційних мереж. Зокрема, йдеться про продаж iPhone12  підтримкою 5G, який вже купила рекордна кількість споживачів.

На думку аналітика з питань технологій Джеймса Клейтона, багато технологічних компаній мали успішний рік, адже під час карантину люди безліч часу проводили вдома, спілкуючись у месенджерах, роблячи інтернет-замовлення, працюючи онлайн. Гаджети стали зв'язком із зовнішнім світом та найкращими друзями.

Показники, які демонструють великі технологічні корпорації за минулий рік, свідчать про те, що вони стали надто потужними, аби їх похитнули проблеми на кшталт пандемії.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що Цукерберг публічно розкритикував Apple через політику конфіденційності продуктів компанії, зокрема, месенджера iMessage. Він звинуватив Apple у тому, що вони вводять в оману користувачів, обіцяючи їм конфіденційність, якої насправді немає.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини