Головна Новини HI-tech космос Журнал Time оголосив Ілона Маска «Людиною року»
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Time оголосив Ілона Маска «Людиною року»

Маск у 2021 році став найбагатшою людиною у світі, а її SpaceX обігнала інші американські компанії

13 грудня 2021, 23:56
Поділіться публікацією:

Інженер, підприємець та мільярдер Ілон Маск став переможцем у номінації "Людина року-2021" за версією американського журналу Time. Про це повідомляється на сторінці видання у Twitter. Ім'я бізнесмена було названо на церемонії, трансляція якої велася на каналі видання у YouTube. Маск у 2021 році став найбагатшою людиною у світі, а його SpaceX обігнала інші американські компанії, зокрема, Boeing, у космічній гонці.

Журнал Time оголосив Ілона Маска «Людиною року»

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Редакція журналу також звернула увагу на зацікавленість підприємця питаннями зміни клімату, розвитку штучного інтелекту та використання криптовалюти.

"Ця людина має екстраординарний вплив на життя на планеті Земля і в перспективі, можливо, на життя за її межами. Від екзистенційної кризи зміни клімату, від проблем нерівності до нових меж можливої – ніхто не втілює тему цього року краще, ніж Ілон Маск”, – заявив на церемонії головний редактор видання Едвард Фельзенталь.

У 2020 році переможцями у цій номінації стали одразу дві особи – президент США Джо Байден та віце-президент Камала Харріс. Рік тому це звання присуджено екоактивістці Греті Тунберг.


Нагадаємо, Ілон Маск має намір залишити свою роботу. Таку заяву Маск зробив у четвер, 9 грудня. "Я думаю про те, щоб звільнитися з роботи", — написав Маск у твіті на своїй сторінці у Twitter, не вдаючись до деталей. Не відразу було зрозуміло, чи Маск збирається серйозно залишити свою посаду. Маск, який також є засновником та генеральним директором ракетної компанії SpaceX, а також очолює стартап Neuralink та інфраструктурну компанію The Boring Company, сказав під час телефонної конференції у січні, що він очікує бути генеральним директором Tesla протягом "кілька років". Минулого місяця він запитав своїх передплатників у Twitter, чи має він продати 10% своєї частки у виробництві електромобілів, на що більшість погодилася. З того часу він продав акції на суму близько 12 мільярдів доларів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини