Головна Новини HI-tech технології Ілон Маск планує звільнитися: що вплинуло на рішення директора Tesla
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск планує звільнитися: що вплинуло на рішення директора Tesla

Минулого місяця він запитав своїх підписників у Twitter, чи варто йому продати 10% своєї частки у виробництві електромобілів

10 грудня 2021, 16:21
Поділіться публікацією:

Головний виконавчий директор Tesla Ілон Маск планує залишити свою роботу. Таку заяву Маск зробив у четвер, 9 грудня. Про це повідомляє Fox News.

Ілон Маск планує звільнитися: що вплинуло на рішення директора Tesla

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

"Я думаю про те, щоб звільнитися з роботи", – написав Маск у твіті на своїй сторінці у Twitter, не вдаючись до деталей.

Не відразу було зрозуміло, чи Маск серйозно збирається залишити свій пост.

"Було б добре мати трохи більше вільного часу, а не просто працювати вдень і вночі. Досить інтенсивно", — заявив Ілон Маск.

Маск, який також є засновником і генеральним директором ракетної компанії SpaceX, а також очолює стартап Neuralink і інфраструктурну компанію The Boring Company, сказав під час телефонної конференції в січні, що він очікує бути генеральним директором Tesla протягом "кілька років".

Минулого місяця він запитав своїх підписників у Twitter, чи повинен він продати 10% своєї частки в виробнику електромобілів, на що більшість погодилася. З тих пір він продав акції на суму майже 12 мільярдів доларів.

Як повідомляли раніше "Коментарі", відомий американський мільярдер, а також засновник таких компаній, як Tesla та SpaceX Ілон Маск, стурбований падінням народжуваності. Ілон Маск заявив, що низькі коефіцієнти народжуваності, що швидко падають, є одним з головних ризиків для цивілізації. На думку Маска, якщо у людей не буде більше дітей, цивілізація звалиться. Підприємець додав, що дехто вважає, що у світі надто багато людей і що населення зростає безконтрольно. Таку думку він вважає помилковою і каже, що насправді все навпаки. Маск закликав таких людей подивитися на дані досліджень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини