Головна Новини HI-tech космос Як це було: Безос показав відео зсередини свого космічного корабля
commentss НОВИНИ Всі новини

Як це було: Безос показав відео зсередини свого космічного корабля

Сьогодні найбагатший бізнесмен у світі побував у космосі

20 липня 2021, 21:35
Поділіться публікацією:

Сьогодні найбагатша людина в світі здійснила свою давню мрію — полетіла у космос на кораблі своєї компанії Blue Oragin, яка спроєктувала і підготувала судно до польоту. Разом з Джеффом Безосом побували у космосі троє інших туристів.

Як це було: Безос показав відео зсередини свого космічного корабля

Джефф Безос (фото з відкритих джерел)

Мільярдер вже опублікував відео в мережі зсередини капсули New Shepard і повідомив про нові польотах. Про деталі і анонси нових польотів він повідомив під час своєї пресконференції.

На відео можна побачити, як поводилися туристи під час польоту. Адже капсула New Shepard досягла космосу, перетинаючи лінію Кармана. Космічний корабель, на борту якого було чотири людини, піднявся на висоту 107 кілометрів над Землею.

На кадрах видно, що всі члени екіпажу, досягнувши невагомості, були неймовірно щасливі і раді. У такому стані вони перебували кілька хвилин, а потім їм знову довелося пристебнути ремені безпеки, адже корабель почав знижуватися для посадки на Землі.

Крім того, на своїй пресконференції Джефф Безос повідомив, що його компанія Blue Origin в цьому році планує два польоти в космос на капсулі New Shepard.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів про те, що сьогодні найбагатша людина світу відправиться в космос.

Засновник компанії Amazon Джефф Безос сьогодні, 20 липня, здійснить свій перший космічний політ. Він відправиться туди на космічному кораблі американської приватної аерокосмічної компанії Blue Origin. Екіпаж борту буде складатися з самого мільярдера, його брата, 18-річного випускника з Нідерландів Олівера Деміена і 82-річної американки Уоллі Фанк.

 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини