Головна Новини HI-tech космос Сьогодні найбагатша людина світу відправиться в космос: онлайн трансляція
commentss НОВИНИ Всі новини

Сьогодні найбагатша людина світу відправиться в космос: онлайн трансляція

Цей політ стане першим пілотованим для багаторазового космічного корабля New Shepard

20 липня 2021, 12:11
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Найбагатша людина світу сьогодні здійснить космічний політ. Він буде транслюватися на офіційному YouTube каналі компанії Blue Origin.

Сьогодні найбагатша людина світу відправиться в космос: онлайн трансляція

Джефф Безос відправиться в космос. Фото з відкритих джерел

Засновник компанії Amazon Джефф Безос сьогодні, 20 липня, здійснить свій перший космічний політ. Він відправиться туди на космічному кораблі американської приватної аерокосмічної компанії Blue Origin.

Повідомляється, що дата польоту була вибрана не випадково, вона присвячена річниці висадки на Місяць екіпажа космічного апарату "Аполлон-11" в 1969 році.

Екіпаж борту буде складатися з самого мільярдера, його брата, вісімнадцятирічного випускника з Нідерландів Олівера Демена і 82-річної американки Уоллі Фанк.

Для довідки: Джефф Безос відправиться в космос на багаторазовому кораблі для суборбітальних польотів під назвою New Shepard. Цей політ стане шістнадцятим за рахунком для цього корабля і першим - з космонавтами на борту.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" вже писало про те, що американська компанія Virgin Galactic роздасть абсолютно безкоштовно кілька квитків на майбутнє польоти в космос. Стало відомо, що потрібно буде зробити для того, щоб отримати місце на кораблі. Передбачається, що цей політ здійснитися на початку наступного року з приватного космодрому під назвою Америка. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, стало відомо, на якому кораблі вперше в космос полетить засновник компанії SpaceX Ілон Маск. Названа сума, за яку можна купити аналогічний квиток. Відомо, що під час цього польоту пасажири космічного корабля знаходитимуться в умовах невагомості протягом чотирьох хвилин.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини