Головна Новини HI-tech космос Стало відомо, на якому кораблі Ілон Маск вперше полетить у космос: скільки коштує квиток
commentss НОВИНИ Всі новини

Стало відомо, на якому кораблі Ілон Маск вперше полетить у космос: скільки коштує квиток

Під час польоту пасажири космічного корабля знаходитимуться в умовах невагомості протягом чотирьох хвилин

12 липня 2021, 11:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Засновник компаній SpaceX і Tesla Ілон Маск вперше відправиться в космічну подорож на кораблі Virgin Galactic. Про це повідомляє видання Neowin.

Стало відомо, на якому кораблі Ілон Маск вперше полетить у космос: скільки коштує квиток

Ілон Маск збирається полетіти в космос на кораблі Virgin Galactic. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, в інтерв'ю для видання The Sunday Times мільярдер Річард Бренсон розповів про те, що Ілон Маск забронював місце на один із майбутніх польотів космічного корабля компанії Virgin Galactic.

Також він додав, що Ілон є його другом і не виключає того, що він колись відправиться в космос на апараті SpaceX. Нині невідомо, коли саме Маск збирається відправитися в космічну подорож на кораблі Virgin Galactic.

Згідно з даними The Wall Street Journal, місце на космічному кораблі Virgin Galactic можна придбати за чверть мільйона доларів. Відомо, що під час польоту пасажири цього корабля будуть перебувати в умовах невагомості протягом чотирьох хвилин.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Річард Бренсон став першою людиною, яка відправилася в космос на кораблі, у будівництво якого вкладала кошти.

Космічний літак SpaceShipTwo, розроблений компанією Virgin Galactic, піднявся в повітря над Нью-Мексико рано вранці у неділю, 11 липня. На його борту знаходилися Річард Бренсон, кілька співробітників компанії і пілотів. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що засновник компанії SpaceX Ілон Маск показав на своїй сторінці в Twitter роботу нової безпілотної посадкової платформи для космічних кораблів. Зазначається, що четверта станція для посадки, на відміну від попередніх, має повну автономність.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини