Головна Новини HI-tech космос Ведмідь з Марсу. NASA опублікувало дивовижне фото
commentss НОВИНИ Всі новини

Ведмідь з Марсу. NASA опублікувало дивовижне фото

У NASA оприлюднили чергове фото з поверхні Марса, проте цього разу незвичне зображення привернуло увагу громадськості.

29 січня 2023, 14:15 comments2103
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

В мережу потрапило зображення ведмедя на Червоній планеті. Фото було зроблене за допомогою телескопа HiRISE, що належить NASA. Фото одразу викликало безліч теорій, проте космічна агенція їх спростувала. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Twitter HiRISE: Beautiful Mars (NASA).

Ведмідь з Марсу. NASA опублікувало дивовижне фото

Поверхня Марса. Фото з відкритих джерел

Марсоходи та космічні зонди постійно фотографують поверхню Марса, чим допомагають нам зрозуміти як виглядає Червона планета насправді. Однак цього разу чергове фото викликало резонанс у мережі, адже на зображенні можна побачити морду ведмедя. Фотографія була опублікована на сторінці телескопа HiRISE.

Фото привернуло увагу користувачів, які почали вигадувати неймовірні пояснення для ведмедя з Марсу. Хтось вважає, що це витвір мистецтва, який лишили марсіани, тоді як інші назвали це повідомленням від іншопланетної цивілізації. Проте NASA спростувало такі гіпотези.

"Очі ведмедя — це два відносно невеликих кратера. Ніс — це пагорб із зруйнованою V-подібною структурою, яка може бути викликана вулканічною діяльністю. Округлий контур, що утворює голову ведмедя, є підземним кратером, де деякий час спостерігався процес дроблення порід", — зазначають NASA.

Переглянути зображення ведмедя з Марсу можна нижче:

Ведмідь з Марсу. NASA опублікувало дивовижне фото - фото 2

Раніше портал "Коментарі" повідомляли про незвичне фото з поверхні Марса, на якому помітно світловий меч. Цим мечем користувались джедаї у серії фільмів "Зоряні війни".

Також "Коментарі" писали про двигун майбутнього, який пройшов перші випробування NASA. За його допомогою космічна агенція буде використовувати менше палива, а отримувати більше енергії для польотів.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини