Головна Новини HI-tech космос У небі над Швейцарією помітили яскравий "НЛО-пончик": думки вчених розділилися (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У небі над Швейцарією помітили яскравий "НЛО-пончик": думки вчених розділилися (ФОТО)

Автор фото припустив, що "пончиковим-НЛО" могла бути капсула SpaceX Endeavour

15 листопада 2021, 19:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У небі над Швейцарією помітили НЛО. Про це пише видання Space.com.

У небі над Швейцарією помітили яскравий "НЛО-пончик": думки вчених розділилися (ФОТО)

Зоряне небо. Фото: Pixabay

8 листопада фотограф зі швейцарського міста Цюріх направив камеру в небо та зробив кілька знімків чогось незрозумілого. Небесне тіло чоловік назвав "пончиковим НЛО" через схожість з улюбленими багатьма ласощами.

Об'єкт складався з кількох яскраво-синіх концентричних кілець. Фотограф припустив, що він міг бачити капсулу SpaceX Endeavour, із чотирма астронавтами на борту, яка мала повернутися на Землю тієї ночі. Британський таблоїд The ​​Daily Mail навіть включив фотографії у зведення спостережень за Endeavour наступного дня.

Однак, як зазначається в матеріалі, тієї ночі капсула SpaceX приземлилася практично за пів світу від місця спостереження, а саме на відстані більш ніж вісім тисяч кілометрів.

Як передає видання National geographic, думки експертів щодо цього факту розділилися. Дехто вважає, що "пончиковим НЛО" могло бути спотворене, розфокусоване зображення далекої зірки, а інші думають, що до кадру потрапив верхній ступінь ракети.

Зазначимо, що поки наукова спільнота шукала розгадку НЛО, автор видалив твіт.

У небі над Швейцарією помітили яскравий ”НЛО-пончик”: думки вчених розділилися (ФОТО) - фото 2

Фото: Eavix1Eavix/Twitter

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що телескоп NASA Hubble зняв у космосі загадковий об'єкт. Ним є планетарна туманність, яка отримала назву Пісочний годинник. Вчені зазначили, що ці об'єкти складаються з газу, який утворився в результаті смерті зірок.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що космічний корабель NASA зробив нову фотографію найбільшої планети Сонячної системи. Знімок було отримано, коли апарат знаходився за кілька десятків тисяч кілометрів від поверхні газового гіганта.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини