Головна Новини HI-tech космос У космосі створять кіностудію та спортивну арену до 2024 року: яка мета розважального комплексу
commentss НОВИНИ Всі новини

У космосі створять кіностудію та спортивну арену до 2024 року: яка мета розважального комплексу

Axiom Space візьме на себе будівництво

20 січня 2022, 12:59
Поділіться публікацією:

Space Entertainment Enterprise (SEE), компанія, яка є спільним продюсером майбутнього космічного фільму Тома Круза, планує запустити спортивну арену та кіностудію в умовах невагомості. Про це повідомляє Variety.

У космосі створять кіностудію та спортивну арену до 2024 року: яка мета розважального комплексу

Космос - фото з відкритих джерел

SEE оприлюднила плани побудувати модуль космічної станції, який міститиме спортивну та розважальну арену, а також студію контенту до грудня 2024 року. 

Модуль, названий SEE-1, призначений для фільмів, телебачення, музики та спортивних подій, а також для художників, продюсерів і креативних людей, які хочуть створювати контент на низькій орбіті та середовищі мікрогравітації. Об’єкти дозволять розробляти, випускати, записувати, транслювати контент у прямому ефірі.

Axiom Space, яка в січні 2022 року отримала дозвіл NASA на будівництво комерційного компонента Міжнародної космічної станції (МКС), візьме на себе будівництво SEE-1. 

SEE, співзасновником якого у Великобританії були підприємці та продюсери Олена та Дмитро Лесневські, зараз планує раунд збору коштів.

"SEE-1 – це неймовірна можливість для людства перейти в іншу сферу та розпочати нову захоплюючу главу в космосі. Це буде унікальний і доступний будинок для безмежних можливостей для розваг у місці, наповненому інноваційною інфраструктурою, яка відкриє новий світ творчості", – заявили Дмитро та Олена Лесневські. 

Річард Джонстон, головний виконавчий директор SEE, додав, що від Жуля Верна до "Зоряного шляху" науково-фантастична тематика надихнула мільйони людей у ​​всьому світі мріяти про те, що може принести майбутнє. Створення розважального закладу наступного покоління в космосі надихає і відкриває незліченну кількість дверей для створення неймовірного нового контенту та втілення цих мрій у реальність.

Як повідомляли раніше "Коментарі", вчені знайшли в космосі одразу два найбільш смертоносні об'єкти у Всесвіті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини