Головна Новини HI-tech космос Телескоп Hubble сфотографував дивний рідкісний космічний об'єкт: як він виглядає (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Телескоп Hubble сфотографував дивний рідкісний космічний об'єкт: як він виглядає (ФОТО)

Вчені отримали фотографії HH111 завдяки камері обсерваторії Hubble

30 серпня 2021, 16:15
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Астронавти змогли відобразити рідкісний космічний об'єкт. Про це повідомляє видання Scitechdaily.

Телескоп Hubble сфотографував дивний рідкісний космічний об'єкт: як він виглядає (ФОТО)

Hubble сфотографував об'єкт Хербига-Аро. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, новий знімок вченим вдалося отримати завдяки обладнанню встановленому на космічної обсерваторії NASA / ESA Hubble. А саме камері, що створює зображення в оптичному і інфрачервоному діапазоні довжин хвиль На фотографії можна побачити об'єкт Хербіга-Аро - HH111.

Для довідки: об'єкти Хербіга-Аро це невеликі ділянки туманностей, які пов'язані з молодими зірками. Вони утворюються, коли газ, викинутий цими зірками вступає у взаємодію з прилеглими хмарами газу і пилу на швидкостях в кілька сотень кілометрів на секунду. Об'єкти Хербіга — Аро характерні для областей зореутворення.

Телескоп Hubble сфотографував дивний рідкісний космічний об'єкт: як він виглядає (ФОТО) - фото 2

Фото: ESA.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що вчені показали, як виглядає найяскравіша зірка на нашому небі. Дане небесне тіло знаходиться на відстані кількох світлових років від нас. Відзначається, що її яскравість сильніше яскравості нашого світила в десятки разів. Також на фотографії можна побачити білого карлика-компаньйона зірки. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що завдяки космічному телескопу NASA астрономам вдалося отримати фотографію дивного космічного об'єкта. Повідомляється, що його створюють кілька галактик, які знаходяться на відстані мільярдів світлових років від нас. Цим об'єктом є "кільце Ейнштейна", яке збільшує світло з далеких глибин Всесвіту. Детальніше про це читайте в нашій статті.







Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

xxx

30 серпня 2021, 15:28

Размер имеет значение. Увеличить член теперь можно и без операции, я сам в этом убедился. как это сделать смотри здесь ----- http://bit.do/extazex


Новини