Головна Новини HI-tech космос Перші космічні туристи Ілона Маска повернулися на Землю:подробиці польоту (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Перші космічні туристи Ілона Маска повернулися на Землю:подробиці польоту (ВІДЕО)

Після трьох днів на орбіті корабель Crew Dragon Resilience приводнився в Атлантичному океані

19 вересня 2021, 09:30
Поділіться публікацією:








Перші туристи-космонавти з  місії Inspiration4, яку запустила космічна корпорація Ілона Маска, після кількох днів перебування в космосі приземлився на рідній планеті.

Перші космічні туристи Ілона Маска повернулися на Землю:подробиці польоту (ВІДЕО)

Туристи успішно повернулися на Землю (фото з відкритих джерел)

Надсучасний космічний апарат Crew Dragon Resilience приземлився у водах Атлантики неподалік Флориди. Прямий  ефір приземлення місії транслював канал SpaceX в YouTube.

Надсучасний космічний  апарат після того, як він приземлився,  вже транспортували на судно, а самих представників першої цивільної місії США мають оглянути лікарі й знову доставити в космічний центр Кеннеді.

Після приводнення космічний корабель дістали з води та підняли на палубу судна, щоб екіпаж пройшов медичний огляд, а потім на вертольоті повернувся в космічний центр Кеннеді.\

За інформацією пресслужби Inspiration4, цивільні представники першого орбітального польоту змогли виконати кілька запланованих новацій: звичайні американці полетіли в космос і побували на орбіті. Надсучасним космічним судном керувала перша чорношкіра американка. Тут були присутні наймолодший громадянин США та його співвітчизник, який пересувається з допомогою протеза.  За протяжністю це був найдовший політ  землян до космосу, а SpaceX управляв кількома космічними апаратами Dragon в космосі. Космічне судно Dragon вільно здійснювало свій маршрут в межах орбітального польоту. Також цивільні туристи Dragon  вдало приземлилися в Атлантиці. Нарешті відбувся вдалий польот на ракеті-носії Falcon 9, вона стартувала, як стверджують,  тричі.

Важливо, що учасникам першого цивільного орбітального польоту вдалося отримати 154 мільйони доларів для дитячого дослідницького медичного центру  Святого Юди.

 Нагадаємо, що "Коментарі" повідомляли про те, що SpaceX побудувала вже сто двигунів для майбутніх космічних кораблів 


 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини