Головна Новини HI-tech космос NASA шукає добровольців, які готові прожити рік на "Марсі"
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA шукає добровольців, які готові прожити рік на "Марсі"

Добровольцям належить виживати в наземному симуляторі в умовах, які будуть максимально наближені до марсіанських

9 серпня 2021, 19:44
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору початок набір добровольців для місії, яка буде імітувати життя на червоній планеті. Про це повідомляється на офіційному сайті відомства.

NASA шукає добровольців, які готові прожити рік на "Марсі"

NASA розпочала набір добровольців для імітованої місії на Марсі. Фото: з відкритих джерел

Як стало відомо, в планах фахівців з NASA провести три експерименту по одному році кожен. Під час імітованих місій добровольцям належить виживати в наземному симуляторі в умовах, які будуть максимально наближені до марсіанських.

Повідомляється, що в кожну місію входитиме по чотири члени екіпажу. Весь цей час вони будуть проживати в модулі під назвою Mars Dune Alpha. Його площа становить близько 160 квадратних метрів. Планується, що будівлю зведуть завдяки технологіям 3D друку.

Навколишнє середовище модуля буде імітувати проблеми, які можуть виникнути під час марсіанських місій. Наприклад, збій обладнання або обмеження ресурсів.

Учасники експерименту повинні будуть проводити наукові дослідження, управляти роботами, обмінюватися повідомленнями та так далі. Серед вимог до кандидатів — громадянство США, вік від 30 до 55 років, відсутність шкідливих звичок, відмінне здоров'я, досвід роботи пілотом, володіння англійською мовою на високому рівні, а також ступінь магістра в галузі математики, інженери або природничих наук.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що фахівці з американського відомства NASA показали, як виглядає з космосу одне з найсуворіших місць на Землі. Даний знімок був зробити з Міжнародної космічної станції. З такого ракурсу пейзажі даної місцевості нагадують марсіанські. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що вчені NASA зафіксували супутник найбільшої планети в нашій Сонячній системі. Дане небесне тіло є найбільшим супутником. На новій фотографії, яка була отримана завдяки спеціальному обладнанню встановленому на міжпланетної станції Juno, цей супутник виглядає загадковим і темним. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини