Головна Новини HI-tech космос NASA показало, як виглядає Земля з висоти понад чотириста кілометрів (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало, як виглядає Земля з висоти понад чотириста кілометрів (ВІДЕО)

NASA показало, як астронавти змінюють сонячні панелі на тлі Землі

26 червня 2021, 23:37 comments1152
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

NASA показало, як виглядає Земля з висоти понад чотириста кілометрів (ВІДЕО)

Як виглядає Земля з МКС. Фото з відкритих джерел

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору (NASA) показало як виглядає наша планета з висоти понад чотириста кілометрів. Інформація була опублікована на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Twitter.

Відомо, що в минулу п'ятницю два астронавти Томас Песке і Шейн Кимбро вийшли у відкритий космос, для того, щоб встановити нові сонячні батареї на зовнішній стороні Міжнародної космічної станції. У цей момент вони працювали на висоті чотири сотні й десять кілометрів над поверхнею Землі.

На відео зображені самі космонавти під час роботи, МКС і наша планета. У цей момент фахівці монтували другу з шести панелей.

Для довідки: дане обладнання було доставлено на Міжнародну космічну станцію 5 червня на борту корабля Dragon виробництва компанії SpaceX. Нові батареї повинні допомогти збільшити енергетичну потужність станції зі 160 до 215 кіловатів.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що NASA розповіла про те, де крім Землі може існувати життя. Фахівці отримали непрямі докази можливого життя на одному з найбільших супутників в нашій Сонячній системі. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання "Коментарі" повідомляло про те, що американське відомство NASA планує створити спеціальний засіб для прання, яким би змогли користуватися астронавти на борту Міжнародної космічної станції. На цей момент космонавти просто викидають свій одяг за борт. Якщо фахівцям вдасться створити такий порошок, то це дозволить в майбутньому економити на доставлянні вантажів в космос. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://twitter.com/NASA
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини