Головна Новини HI-tech космос NASA показало, як виглядає сонячный транзит МКС (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало, як виглядає сонячный транзит МКС (ФОТО)

NASA показало, як МКС перетинає Сонце

30 червня 2021, 12:10 comments1310
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національного управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору показало нове зображення Сонця. Фотографія була опублікована на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Twitter.

NASA показало, як виглядає сонячный транзит МКС (ФОТО)

Сонячний транзит. Фото з відкритих джерел

Фотограф NASA Джоел Ковськи зобразив, як Міжнародна космічна станція виконує сонячний транзит (це рух будь-якого об'єкта, яке відбувається між Землею і Сонцем). Знімки були зроблені з американського штату Вірджинія. У цей момент астронавти на МКС здійснювали планову заміну сонячних батарей. Станція пройшла між нашою планетою і Сонцем на швидкості 29 тисяч кілометрів на годину. Серія фотографій була об'єднана в одне Gif-зображення.

Для довідки: 25 червня космонавти Томас Песке (ESA) і Шейн Кимбро (NASA) вийшли у відкритий космос з метою заміни сонячних батарей зовні МКС. Їх робота в космічному вакуумі зайняла близько шести годин.


Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що NASA записало астронавтів Міжнародної космічної станції на тлі нашої планети, коли вони займалися заміною сонячних панелей. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також видання інформувало про те, що вчені з NASA розповіли про те, де, крім нашої планети може ще існувати життя. Вчені-астробіологи підтвердили, що у них є непрямі докази існування життя на одному з супутників в нашій Сонячній системі. Доказом стало виявлення речовини, яке називається вінілаціанід. Завдяки йому живі істоти могли б виживати на супутнику повного метанових озер. Детальніше про це читайте в нашій статті.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини