Головна Новини HI-tech космос NASA показало фотографію дивного космічного об'єкта
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показало фотографію дивного космічного об'єкта

Даний об'єкт розташований так далеко, що світла від нього вимагається близько 1500 тисяч років, щоб досягти Землі

2 серпня 2021, 19:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору показало на фото дивовижний космічний об'єкт. Знімок був опублікований на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Instagram.

NASA показало фотографію дивного космічного об'єкта

NASA показало, як виглядає туманність Кінська Голова. Фото з відкритих джерел

На фото зображена темна туманність під назвою Кінська Голова. Вона розташована в сузір'ї Оріона і є одним з найбільш знакових міжзоряних пилових хмар в небі. Як одна з головних визначних пам'яток Оріона, він всіяний яскравими молодими зірками та має сильне магнітне поле, що викидає потоки газу назовні. Це так далеко, що світла туманності потрібно близько 1500 років, щоб досягти наших очей.
Дане зображення було отримано завдяки обладнанню встановленому на космічному телескопі NASA / ESA Hubble.

NASA показало фотографію дивного космічного об'єкта - фото 2

Фото: NASA.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що NASA опублікувало фото можливо найстильнішої планети Сонячної системи. Кільця цього небесного тіла тягнуться на 175 000 миль від нього самого. Вважається, що це шматки комет, астероїдів або розколотих супутників, які розкололися, не досягнувши планети, розірвані на частини потужної гравітацією. Частинки з яких вони складаються, варіюються від крихітних крижаних зерен розміром з пил до шматків розміром з будинок. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" вже інформував про те, що фахівці з NASA показали на фотографії, що залишається після вибуху суперновою. Зображення цього об'єкта було отримано за допомогою трьох обсерваторій. Цьому залишку суперновою вже близько 300 років. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини