Головна Новини HI-tech космос NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО)

Хмари з газу і пилу утворюють зірки

15 вересня 2021, 11:20
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Американське Національне управління з аеронавтики та дослідженню космічного простору показало фотографії хмар, які утворюють зірки. Знімки були опубліковані на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Instagram.

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО)

NASA. Фото: AP

Туманності — це приголомшливо красиві хмари з газу і пилу, що утворюють зірки. У відомстві показали чотири найвідоміших зображення туманностей, які були отримані завдяки космічному телескопу під назвою Spitzer.

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО) - фото 2

Туманність Орла (в якій знаходяться стовпи творіння)

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО) - фото 3

Туманність Омега

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО) - фото 4

Трироздільна туманність

NASA показала космічні хмари: як вони виглядають (ФОТО) - фото 5

Туманність Лагуна

Фото: NASA JPL

Туманності існують у міжзоряному просторі. Найближча до Землі відома туманність ("Равлик") містить залишки вмираючої зірки, можливо, схожою на наше Сонце. Ця туманність знаходиться приблизно в 700 світлових роках від нас. Зазначається, що навіть якби ми могли подорожувати зі швидкістю світла, нам все одно треба було б 700 років, щоб дістатися туди.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що Астронавти на МКС вийшли у відкритих космос. Фахівці проводили роботи за бортом станції протягом семи годин. Їх метою була установка опорного сегмента для кріплення нових сонячних панелей, а також заміна старого вимірювального обладнання. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформували про те, що архітектор зробив припущення, як будуть виглядати будинки майбутнього. Свої припущення архітектор візуалізував у 3D-редакторі. Для червоної планети він "побудував" будинок із частковою видимістю на поверхні. Детальніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини