Головна Новини HI-tech космос Над США пронеслася велика вогненна куля: було чути вибух (ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Над США пронеслася велика вогненна куля: було чути вибух (ВІДЕО)

Очевидці стверджують, що чули гучний вибух

28 липня 2021, 11:16 comments1462
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:








Над Сполученими Штатами Америки пронеслася вогненна куля. Про це повідомляє видання Space.com

Над США пронеслася велика вогненна куля: було чути вибух (ВІДЕО)

Над Техасом пронеслася вогненна куля. Фото: Depositphotos

У небі над штатом Техас пролетіла вогненна куля. Потім почали надходити повідомлення від кількох сотень очевидців про яскравий спалах і звуковий удар. Зафіксували його близько дев'ятої вечора за місцевим часом у цю неділю, 25 липня, пише CBS Даллас-Форт-Уерт.

Некомерційна організація American Meteor Society з того часу записала вже більше двохсот повідомлень про вогняну кулю, включаючи три відео. Свідки були здебільшого на північному сході Техасу, однак деякі з очевидців повідомили, що бачили цю вогненну кулю над американськими штатами Оклахома, Міссурі, Арканзас та Луїзіана.

На відеозаписі цієї вогненної кулі видно великий об'єкт, що летить по небу протягом кількох секунд. За оцінками більшості людей, які бачили вогняну кулю, це тривало від трьох до чотирьох секунд. Близько 14 осіб, які спостерігали цей об'єкт, розповіли, що він видав звук, пролітаючи по небу.

У мережі з'явилися відео, на якому зображено це явище.

Відео: YouTube-канал — Videofromspace

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що в небі над Норвегією пролетів метеорит. Співробітники правоохоронних органів розповіли, що їм надійшло кілька повідомлень про цей космічний камінь. Повідомляється, що він летів зі швидкістю, що перевищує 16 м/с і міг впасти десь неподалік від столиці країни. Детальніше про це читайте в нашій статті.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що недалеко від кубинського міста Моа вибухнув і впав космічний камінь. Фахівці розповіли, що їх датчики зафіксували вибух на землі. За словами очевидців, вони спостерігали в небі спалахи червоного і білого кольорів. Подробиці — в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини