Головна Новини HI-tech космос Космічний корабель SpaceX створив барвисте шоу на орбіті Землі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічний корабель SpaceX створив барвисте шоу на орбіті Землі (ФОТО)

Корабель Cargo Dragon влаштував яскраве шоу на орбіті

6 жовтня 2021, 16:50
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Астрономи зафіксували залишає Міжнародну космічну станцію корабель SpaceX. Знімок був опублікований на офіційному сайті американського Національного управління з аеронавтики і дослідженню космічного простору.

Космічний корабель SpaceX створив барвисте шоу на орбіті Землі (ФОТО)

Cargo Dragon. Фото: zn.ua

Як стало відомо, зображення було отримано 30 вересня 2021 року. На ньому можна побачити космічний до корабель постачання SpaceX Cargo Dragon під час того, як він відступає від зверненого вперед міжнародного стикувального адаптера Міжнародної космічної станції.

У NASA відзначили, що вогні маяка Cargo Dragon і шлейф від одного з його двигунів під час вильоту, горіли і створювали барвисте шоу.

Космічний корабель SpaceX створив барвисте шоу на орбіті Землі (ФОТО) - фото 2

Фото: NASA

Нагадаємо, раніше "Коментарі" інформували про те, що вчені показали далеку дивовижну галактику в сузір'ї Павлин. Вона знаходиться на відстані близько 183 мільйонів світлових років від Землі. Об'єкт має щільно закручені спіральні рукави і вражаюче, майже кругле яскраве кільце, яке оточує її ядро. У ньому знаходиться велика кількість молодих зірок. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" повідомляв про те, що обладнання космічної обсерваторії записало дивовижний танець двох взаємопов'язаних галактик. Об'єкти притягуються один до одного і в майбутньому зіллються воєдино. Ці системи знаходяться приблизно в ста мільйонах кілометрів від нас. Відзначається, що з-за того, що галактики настільки взаємопов'язані, вони навіть отримали загальну назву. На опублікованому знімку можна помітити, як один з об'єктів витягує свій рукав у напрямку до іншого. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини