Головна Новини HI-tech космос Космічний корабель SpaceX розбився під час випробувань. Відео
commentss НОВИНИ Всі новини

Космічний корабель SpaceX розбився під час випробувань. Відео

Випробування корабля для польоту на Марс транслювалися в Youtube

30 березня 2021, 18:13
Поділіться публікацією:








Прототип космічного корабля Starship від американської компанії SpaceX розбився під час випробувань. Підготовка повітряного судна для польоту на Марс транслювалася в Youtube.

Космічний корабель SpaceX розбився під час випробувань. Відео

Starship SN11 - фото з відкритих джерел

Повідомляється, що компанія SpaceX сьогодні, 30 березня, провела запуск прототипу SN11 корабля Starship. Апарат успішно піднявся на задану висоту, перейшов у горизонтальне положення і почав зниження для посадки.

Після спуску на висоту приблизно в 1 кілометр зв'язок із кораблем зник. Наразі точно невідомо: вибухнув корабель чи розбився від удару об землю.

Нагадаємо, що раніше запуск прототипу SN11 планувався в п'ятницю, 26 березня, але його перенесли через погані погодні умови.

Як раніше повідомляли "Коментарі", амбіціозні мрії українців щодо підкорення космічного простору зовсім скоро можуть перетворитися на реальність. За повідомленням народного депутата Дмитра Наталухи, українська влада попередньо домовилася про запуск вітчизняного супутника "Січ 2-1" на земну орбіту за допомогою компанії SpaceX, що належить винахіднику Ілону Маску. Як пояснив Наталуха, який очолює парламентський комітет з питань економічного розвитку, тема запуску "Січ 2-1" обговорювалася в високих кабінетах вже не один місяць. Активно в цьому напрямку почали працювати з березня 2020 року, правда вартість такої задумки тоді варіювалася в ціновому діапазоні від 8 до 12 мільйонів доларів.

Нагадаємо, що на початку березня "Коментарі" повідомляли, що космічний корабель Starship, одна з розробок Ілона Маска, не витримав повторного запуску.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини