Головна Новини HI-tech космос Компанія Ілона Маска готується імплантувати чіпи у людей цього року
commentss НОВИНИ Всі новини

Компанія Ілона Маска готується імплантувати чіпи у людей цього року

Компанія розробила імплантат

25 січня 2022, 04:52
Поділіться публікацією:

Компанія Ілона Маска Neuralink шукає спеціаліста з контролю вживлення чіпів та вирішення питань з американськими регуляторами. Раніше винахідник заявляв, що його фірма сподівається імплантувати мозкові чіпи людям вже 2022 року. Про це повідомило американське агентство Bloomberg. Фахівець тісно співпрацюватиме з провідними інженерами та докторами з практики інноваційних методів. В описі посади йдеться, що фахівець створить та очолить команду, яка займатиметься клінічними дослідженнями та контролюватиме їх роботу на дотримання правил.

Компанія Ілона Маска готується імплантувати чіпи у людей цього року

Ілон Маск - фото з відкритих джерел

Компанія розробила імплантат зокрема для лікування людей, особливо тих, хто страждає на неврологічне захворювання. Апарт дозволить контролювати гормони для боротьби з депресією і стимулюватиме мозок працювати більш ефективно. Надалі Neuralink планують застосовувати, щоб повертати рухливість кінцівкам, боротися зі спалахами гніву, лікувати травми головного мозку.

Нагадаємо, Ілон Маск прокоментував прогнози ООН щодо чисельності населення Землі. Засновник та генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск закликав звернути увагу на тенденцію до зниження народжуваності. У соціальній мережі Twitter мільярдер опублікував твіт, у якому назвав прогнози Організації Об'єднаних Націй повною нісенітницею і додав, що людей може не вистачити для колонізації Червоної планети. "Прогнози ООН — повна нісенітниця. Просто помножте торішню народжуваність на очікувану тривалість життя. Якщо на Землю людей не вистачить, то і на Марс точно не вистачить" — пише Маск. Маск вважає, що люди повинні серйозно стурбуватися проблемою "колапсу населення" Землі. Свої слова він підкріпив кількома посиланнями на статті, де йдеться про зниження рівня народжуваності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини