Головна Новини HI-tech космос Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею і заявив, що людей може не вистачити для колонізації Марса
commentss НОВИНИ Всі новини

Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею і заявив, що людей може не вистачити для колонізації Марса

Ілон Маск закликав звернути увагу на тенденцію до зниження народжуваності

19 січня 2022, 13:32 comments26300
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Відомий американський підприємець Ілон Маск прокоментував прогнози ООН щодо чисельності населення Землі. Про це пише видання IXBT.

Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею і заявив, що людей може не вистачити для колонізації Марса

Ілон Маск. Фото: REUTERS/Joe Skipper

Засновник та генеральний директор компанії SpaceX Ілон Маск закликав звернути увагу на тенденцію до зниження народжуваності. У соціальній мережі Twitter мільярдер опублікував твіт, у якому назвав прогнози Організації Об'єднаних Націй повною нісенітницею і додав, що людей може не вистачити для колонізації Червоної планети.

"Прогнози ООН — повна нісенітниця. Просто помножте торішню народжуваність на очікувану тривалість життя. Якщо на Землю людей не вистачить, то і на Марс точно не вистачить" — пише Маск.

Маск вважає, що люди повинні серйозно стурбуватися проблемою "колапсу населення" Землі. Свої слова він підкріпив кількома посиланнями на статті, де йдеться про зниження рівня народжуваності.

Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею і заявив, що людей може не вистачити для колонізації Марса - фото 2

Ілон Маск назвав прогнози ООН нісенітницею і заявив, що людей може не вистачити для колонізації Марса - фото 3

Фото: скріншот twitter.com/elonmusk

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що американське відомство NASA опублікувало фотографію супутника Сатурна та розповіла кілька фактів про нього. За словами вчених, під кіркою льоду небесного тіла є океани, а процеси в які вода взаємодіє з гірськими породами, можуть започаткувати життя.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що завдяки потужному телескопу в Чилі вчені зробили нову фотографію дивовижної туманності. Нові дані дозволили по-новому подивитись цей об'єкт. Обладнання наукового інструменту може бачити те, що не бачить людське око. Зазначається, що всередині цього космічного об'єкту є сотні молодих зірок.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини