Головна Новини HI-tech космос Астронавти на МКС показали, як з космосу виглядає одне з найкрасивіших атмосферних явищ Землі (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Астронавти на МКС показали, як з космосу виглядає одне з найкрасивіших атмосферних явищ Землі (ФОТО)

Фотографія була зроблена астронавтом ESA

1 вересня 2021, 12:06
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Астронавти на борту Міжнародної космічної станції зробили фотографію зачаровує атмосферного явища. Знімок був опублікований на офіційній сторінці відомства в соціальній мережі Instagram.

Астронавти на МКС показали, як з космосу виглядає одне з найкрасивіших атмосферних явищ Землі (ФОТО)

МКС. Фото з відкритих джерел.

Повідомляється, що рідкісне видовище було відображене астронавтом Європейського космічного агентства Томас Песке з борту Міжнародної космічної станції (МКС).

Вчені розповіли, що полярне сяйво утворюється, коли входить енергія і частки від Сонця взаємодіють з магнітним полем Землі, викликаючи спалахи світла і кольору в магнітосфері. У сяючому полярному сяйві можна побачити мільярди цих окремих зіткнень енергії, яка висвітлює небо — захоплююче явище, яке також можна спостерігати з космосу.

Кольори полярного сяйва можуть варіюватися в залежності від виду газу і того, скільки енергії обмінюється. В цьому випадку азот дає синій колір.

Астронавти на МКС показали, як з космосу виглядає одне з найкрасивіших атмосферних явищ Землі (ФОТО) - фото 2

Фото: ESA.

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що NASA показало, як виглядає одна з найбільш деталізованих областей зореутворення в космосі. Вчені розповіли, що вона знаходиться на відстані 210 тисяч світлових років від нашої планети. У центрі даної області знаходиться зоряне скупчення, яке містить десятки гарячих блакитних зірок великої маси. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що вчені показали, як виглядає найяскравіша зірка на нашому небі. Вона знаходиться на відносно невеликій відстані від нас 8,6 світлових років. Відзначається, що її яскравість сильніше, ніж у нашого сонця в десятки разів. Небесне тіло відобразили за допомогою космічного телескопа Hubble. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

kiska

1 вересня 2021, 11:44

Любишь СЕKС?! Здeсь ты cможешь осyществить свои сeкcyальные жeлания, pасширить свои гоpизонты и попpобовать что-то новeнькое. 100% AHOHИMHOCTЬ. Это должен попpобовать каждый мyжчина ----- http://bit.do/vsisky


Новини