Головна Новини HI-tech космос Астронавти на МКС показали, як виглядає з космосу потужний ураган "Іда" (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Астронавти на МКС показали, як виглядає з космосу потужний ураган "Іда" (ФОТО)

"Іде" привласнена четверта категорія з п'яти можливих

30 серпня 2021, 15:34
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

Бурхливий ураган під назвою "Іда" зафільмували з космосу. Знімки були опубліковані французьким астронавтом Томасом Песке на своїй сторінці в соціальній мережі Twitter.

Астронавти на МКС показали, як виглядає з космосу потужний ураган "Іда" (ФОТО)

Ураган "Іда". Фото: Thomas Pesquet, Twitter

Нові фотографії були зроблені з борту Міжнародної космічної станції (МКС). Томас в пості зі знімками зазначив, що подібні потужні урагани все частіше відбуваються на нашій планеті, завдаючи все більше шкоди.

Астронавти на МКС показали, як виглядає з космосу потужний ураган ”Іда” (ФОТО) - фото 2

Фото: Thomas Pesquet, Twitter

Відзначимо, що через негоду в американському штаті Луїзіана понад мільйон будинків виявилися знеструмленими. На цей момент вже відомо про одного загиблого.

Для довідки: ураган "Іда" сформувався в Атлантичному океані і тепер обрушився на узбережжя Луїзіани (США). Йому присвоєно четверту категорію з п'яти можливих. Пориви вітру досягають швидкості 240 кілометрів на годину.

Астронавти на МКС показали, як виглядає з космосу потужний ураган ”Іда” (ФОТО) - фото 3

Нагадаємо, раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, що ураган "Іда" дістався до Нового Орлеана. На півдні Сполучених Штатів Америки бурхливий ураган вже зніс дахи, зруйнував будинки і позбавив людей електроенергії. У штаті Новий Орлеан знеструмлено виявився ціле місто. У ньому працюють генератори електрики, тому що лінії електропередач порвав сильний вітер. У місцевій адміністрації зробили запаси їжі і продуктів. Детально про це читайте в нашому матеріалі.

Також портал "Коментарі" інформував про те, що NASA показало з космосу, як ніч перетворюється на день. Знімок був зроблений астронавтами з борту Міжнародної космічної станції, коли вона перебувала на орбіті у 263 милях над південно-східним узбережжям Бразилії в точці орбітального сходу сонця. Детальніше про це читайте в нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини