Головна Новини HI-tech роботи У США пройшли успішні випробування патрульного робота
commentss НОВИНИ Всі новини

У США пройшли успішні випробування патрульного робота

Робот Ghost's Vision ™ 60 буде задіяний в гірничодобувній промисловості, розробці кар'єрів, розвідці і картографії

8 вересня 2020, 01:15 comments1043
Поділіться публікацією:

Компанія Carlson Software з Кентуккі, що займається геопросторовими технологіями, недавно уклала партнерську угоду з компанією Ghost Robotics® з Пенсільванії, щоб втілити в життя всюдихідну роботизовану собаку, здатну переміщатися і виконувати сканування під землею і на її поверхні. Про це повідомляє видання Lidar.

У США пройшли успішні випробування патрульного робота

Ghost Robotics і Carlson Software успішно завершили тестування двох своїх систем. Сканер Void Scanner (VS) компанії Carlson був встановлений на безпілотному наземному квадроциклі Ghost's Vision ™ 60 (Q-UGV) і керувався дистанційно для сканування підземного тунелю.

Ghost Robotics розробляє надійних, безперервно працюючих, універсальних роботів на ніжках для вимогливих додатків. Q-UGV від Ghost використовуються в сфері оборони, національної безпеки, суспільної безпеки та корпоративних ринків. Компанія буде тісно співпрацювати з Carlson в розробці рішень для замовників з низкою датчиків, радіоприймачів і додатків.

Підрозділ лазерних вимірювань Carlson (LMD) має портфель прецизійних лазерних вимірювальних систем, які зазвичай використовуються в гірничодобувній промисловості, розробці кар'єрів, розвідці і картографії. VS, продукт Carlson LMD, використовує часопролітне лазерне вимірювання для картування форми, положення та просторового розташування порожнин, що допомагає забезпечити як безпеку персоналу, так і захист складських запасів і підземних майданчиків. Судячи з характеристик, він був ідеальним інструментом для Q-UGV від Ghost. VS має вбудований акумулятор і можливість підключення до Wi-Fi зі швидкістю сканування 200 точок в секунду, горизонтальним скануванням на 360 градусів і можливістю вертикального сканування 270 градусів.

Як повідомляло видання "Коментарі", роботи зможуть надрукувати органи прямо всередині людини.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини