Головна Новини HI-tech роботи Робот Софія відповів на питання про війну в Україні: сказав, що потрібно зробити з Путіним
commentss НОВИНИ Всі новини

Робот Софія відповів на питання про війну в Україні: сказав, що потрібно зробити з Путіним

Гуманоїдний робот Софія вважає, що війна має негативний вплив на життя людей, а президента Росії Володимира Путіна слід посадити за воєнні злочини.

1 квітня 2024, 16:12
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Робот Софія заявив, що російського диктатора Володимира Путіна потрібно посадити за воєнні злочини в Україні. За її словами війна має руйнівний вплив на життя людей.

Робот Софія відповів на питання про війну в Україні: сказав, що потрібно зробити з Путіним

Гуманоїдний робот Софія. Фото з відкритих джерел

Видання The Sun взяло інтерв’ю у першого робота, який отримав громадянство. Гуманоїдний робот, на ім'я Софія, був створений у 2016 році. Під час нещодавнього інтерв’ю робота запитали щодо війни в Україні.

Софія відповіла, що це "серйозна та трагічна справа". Коли ж гуманоїдного робота запитали про президента Росії Володимира Путіна, Софія відповіла про необхідність ув’язнення диктатора.

"Путін? Скоріше посадити його у в’язницю за воєнні злочини", — сказала робот Софія.

Також робот наголосив, що війни мають негативний вплив на життя людей, суспільства та економіку.

Крім питань про війну в Україні та Путіна, робот Софія також назвав британського прем’єр-міністра Ріші Сунака роботом, а погляди Ілона Маска щодо розвитку штучного інтелекту "занадто панічними".

Робот Софія був створений колишнім дизайнером Disney Imagineer Девідом Гансоном у китайській компанії Hanson Robotics. Обличчя гуманоїдного робота створений за зразком акторки Одрі Гепберн. Завдяки новітнім матеріалам подібним до людської шкіри робот здатен імітувати понад 60 виразів обличчя. Крім того, у 2017 році робот Софія отримав громадянство Саудівської Аравії, та став першим таким роботом у світі. В Instagram у робота понад 250 тис. підписників.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що гуманоїдний робот в Саудівській Аравії непристойно торкнувся жінки. Момент інциденту потрапив на камери.

Також "Коментарі" писали, що у відомій грі створили Майдан Незалежності.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ufo

1 квітня 2024, 20:23

Какой только херни в новостях не напишут


Новини