Головна Новини HI-tech ігри У відомій відеогрі тепер можна ходити по Майдану Незалежності: що ще приваблює
commentss НОВИНИ Всі новини

У відомій відеогрі тепер можна ходити по Майдану Незалежності: що ще приваблює

У грі є острів для донатів на відбудову зруйнованої лікарні в Миколаєві

27 березня 2024, 15:12
Поділіться публікацією:

В одній з найпопулярніших онлайн-ігор світу Fortnite від Epic Games з'явилася окрема мапа, яка детально відтворює столичний Майдан Незалежності. До того ж для всіх охочих зʼявилась можливість допомогти відбудувати Прибузьку амбулаторію на Миколаївщині, що постраждала через російські обстріли. Як інформує портал "Коментарі", про це пишуть "Українські новини".

У відомій відеогрі тепер можна ходити по Майдану Незалежності: що ще приваблює

У Fortnite з'явився Майдан Незалежності. Фото з відкритих джерел

Відтепер у грі є #TheDonationMap, де детально відтворено Майдан Незалежності. Користувачі можуть "гуляти" майданом Незалежності у Fortnite і таким чином допомагати відновити амбулаторію в реальному житті. мапа представляє унікальну систему донатів. Гравцю достатньо просто грати на ній, виконувати ігрові завдання та кожна секунда, яка проведена на цій карті буде перетворюватися на донат, який буде спрямовано на допомогу у відновленні України.

Чим більше часу гравець проведе на мапі, тим більше грошей надійде на відновлення закладу через UNITED24.

"Усі зібрані кошти спрямують на відновлення амбулаторії первинної медико-санітарної допомоги в Прибузькому, Миколаївська область. Ця клініка стане засобом вирішення нагальних медичних потреб, що виникають у мешканців регіонів, наближених до лінії фронту", — зазначили в United24.

Доступ для мапи може отримати кожен охочий, для цього достатньо у відповідному розділі гри ввести код "1992-2531-2170".

"Дякуємо, що приєдналися до Мапи донатів. Не соромтеся досліджувати, долучатися до активностей та розважатися стільки, скільки забажаєте", — йдеться в описі мапи.

Читайте також на порталі "Коментарі" — під час повномасштабного вторгнення українські розробники створили десятки мініігор, які стануть чудовим засобом для зняття стресу під час війни. Портал "Коментарі" підготував добірку з 5 ігор, де можна бити по морді Путіна, скидати бомби на російських окупантів та захищати український герб граючи в улюблену гру дитинства.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини