Головна Новини HI-tech роботи Робот підняв тривогу, коли його спробували вкрасти
commentss НОВИНИ Всі новини

Робот підняв тривогу, коли його спробували вкрасти

Подані роботом сигнали тривоги допомогли уникнути крадіжки, але злочинець зник

31 жовтня 2020, 19:51
Поділіться публікацією:

Сигнали про допомогу, які посилав робот-газонокосарка, зірвали план злодія, який мав намір його викрасти. Про це повідомляє інформаційне видання Hindustan Times.

Робот підняв тривогу, коли його спробували вкрасти

Робот підняв тривогу і уникнув крадіжки. ФОТО: Hindustan Times

Німецька поліція заявила в п'ятницю, що домовласник в західнонімецькому місті Ліппштадт зіткнувся з незвичайною ситуацією, отримавши у вівторок увечері повідомлення на смартфон від робота-газонокосарки, який повідомляв, що він перевернувся догори дном.

Коли чоловік вийшов на галявину, щоб перевірити пристрій, він зауважив злодія, який намагався втекти з роботом під пахвою. За словами поліції, захоплений зненацька на місці злочину злодій впустив робота і зник.

Офіцери обшукали місцевість, але не зуміли знайти підозрюваного. Поліція викликає всіх можливих свідків. Про те, чи постраждав робот в результаті інциденту, нічого не повідомляється.

Як повідомляло видання "Коментарі", в Амстердамі успішно протестували човна-робота. Робот-човен завдовжки 2 м і вагою 50 кг три години рухався по каналах Амстердама, після чого повернулася у вихідну точку з похибкою всього 0,17 м.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини