Головна Новини HI-tech телефони З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12
commentss НОВИНИ Всі новини

З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12

Інсайдер стверджує, що майбутній iPhone 12 Pro з діагоналлю дисплея 6,1 дюйма буде виглядати саме так, як на картинці та на відео в його постах

14 вересня 2020, 13:32 comments1515
Поділіться публікацією:

Стало відомо, як буде виглядати довгоочікуваний iPhone 12 Pro, презентація якого має відбутися в жовтні. Відомий мережевий аналітик Філіп Корой, який відомий правдивими інсайдами з компанії Apple, виклав пост із зображенням нового айфона.

З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12

Інсайдер стверджує, що майбутній iPhone 12 Pro з діагоналлю дисплея 6,1 дюйма буде виглядати саме так, як на картинці та на відео в його постах в "Твіттер". За словами Короя, в iPhone 12 Pro блок задніх камер буде точно таким же, як у попередника iPhone 11 Pro, однак на блоці з камерами буде додано сканер доповненої реальності лідар (LiDAR). А грані iPhone 12 Pro будуть пласкими. Також йдеться про те, що iPhone 12 Pro на задній кришці отримає 5 круглих "отворів": три — під камери, один — для лідара, і ще один — для світлодіодного спалаху. Лідар же буде розташовуватися під ширококутною камерою.

З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12 - фото 2
З'явилися інсайдерські фото, як буде виглядати новий iPhone 12 - фото 3

Нагадаємо, Apple випустила останнє оновлення iOS — iOS 13.7, яке багато користувачів не ризикують встановлювати, побоюючись стеження. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини