Головна Новини HI-tech телефони Яким буде iPhone 13 від Apple зі зменшеною "монобровою" і новим дисплеєм: 10 головних якостей
commentss НОВИНИ Всі новини

Яким буде iPhone 13 від Apple зі зменшеною "монобровою" і новим дисплеєм: 10 головних якостей

14 вересня Apple провела традиційну осінню презентацію, на якій представила нові смартфони, планшети iPad та годинник Apple Watch

14 вересня 2021, 23:10
Поділіться публікацією:

На відміну від минулого року, цього разу захід відбувся точно в строк — на третьому тижні першого осіннього місяця, пише "НВ". Компанія представила моделі iPhone 13, 13 mini, 13 Pro і 13 Pro Max. Девайси замінили аналогічні апарати попереднього покоління з позначкою 12. У компанії анонсували оновлений iPhone 13 з акумулятором, який тримається значно довше, а керамічне покриття дуже міцне і вберігає гаджет від падінь.

Яким буде iPhone 13 від Apple зі зменшеною "монобровою" і новим дисплеєм: 10 головних якостей

iPhone 13 від Apple, фото з відкритих джерел

10 речей, які потрібно знати про Apple iPhone 13

Базові телефони отримали нову камеру з сенсорами, розташованими по діагоналі — вони повинні захоплювати більше світла. Також їх екрани стали яскравішими на 28 %. Смартфони iPhone 13 mini оцінили мінімум в 700 доларів, iPhone 13 — в 800 доларів.

1. Ніяких хитромудрих назв. Просто iPhone 13, не дивлячись на забобони США — в ліфті неможливо знайти кнопку 13-го поверху.

2. Ключовою особливістю актуальних смартфонів Apple виявився оновлений екран, причому про його появу говорили ще в кінці 2020 року.

3. Дизайн без змін. Особливий погляд на міцність дисплея. Дисплей ProMotion вперше з'явився в iPad Pro.

4. Виріз на екрані став на 20% менше. Заради збереження просунутої системи розпізнавання осіб Apple зберігає "чубок" у верхній частині екрану.

5. Нова технологія дозволяє відображати картинку з високою частотою до 120 герц, що робить анімацію на екрані більш плавною. Частота варіюється в залежності від сценарію використання і стає максимальною при демонстрації рухомого контенту. Даний апгрейд можна застосовувати лише до Pro-смартфонам.

6. Функція оптичної стабілізації, через яку багато хто купував iPhone 12 Pro Max — оптична стабілізація тепер доступна і в молодших моделях — iPhone 13 і iPhone 13 Mini.

7. Лайтовие ц єни. У США iPhone 13 стартує від $ 699.

8. Автономність. В Apple особливо пишаються тим, що при більш яскравому екрані і більш потужному процесорі автономність стала кращою.

9. Конфіденційність. Тепер айфони вміють перешкоджати трекінгу по IP-адресами.

10. Новий процесор. Процесор А15 створений по техпроцесу 5 нм, містить 5 млрд транзисторів. Чіп, з яким все супершвидко.

У матеріалі інтернет-видання "Коментарі" також повідомлялося, що з компанією Apple ведуться переговори, щоб Siri заговорила українською. Раніше, Apple опублікували у себе на сайті вакансію аналітика анотацій зі знанням української мови.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини