Головна Новини HI-tech телефони Як знайти втрачений телефон: три дієвих способи
commentss НОВИНИ Всі новини

Як знайти втрачений телефон: три дієвих способи

Експерти підказали, як діяти, якщо ви втратили чи у вас вкрали мобільний телефон: ефективні способи

28 листопада 2021, 10:25 comments1023
Поділіться публікацією:

Втрата телефону стає справжньою катастрофою для сучасної людини, адже у цьому ґаджеті ми зберігаємо особисту інформацію, важливі документи та номери людей, які не завжди вдається відновити. Які способи допоможуть знайти втрачений ґаджет?

Як знайти втрачений телефон: три дієвих способи

Що робити, якщо загубився телефон (фото з відкритих джерел)

Допомога облікового запису Goоgle

Автори платформи створили кілька програм, за допомогою яких можна знайти загублений телефон. Але це можна зробити тільки у тому випадку, якщо ви зареєстровані в системі Андроїда та під'єдналися до GPS модуля від Google, що визначає місце знаходження телефону. Щоб виявити місце вашого девайсу, потрібно відкрити свій обліковий запис, натиснути рядок "Безпека" та у розділі "Ваші пристрої" вказати "Знайти телефон". Далі натисніть "Керування телефоном" і "Втрачений". Потім знову поверніться до питання втрати телефону і знову підтвердіть обліковий запис Google.

Коли ви опинилися на сторінці "Пошук телефону", у вас з'явиться кілька варіантів дій. Якщо припускаєте, що ґаджет загубився десь недалеко, натисніть "Знайти" і активуйте функцію "Продзвін". Але вона спрацює, якщо телефон увімкнений і підключений до мережі.

Допомога Google Maps

Такий спосіб спрацює, якщо на телефоні увімкнено інтернет та функцію визначення місцеперебування. У такому разі вам потрібно буде з комп'ютера зайти у "Карти" (під своїм обліковим записом) та у розділі "Хронологія" (вгорі зліва) вказати точну пошукову дату. На карті з'явиться прапорець, який вказує на місцеперебування телефону.

Використовуйте інший телефон

Ви можете знайти свій ґаджет за допомогою іншого телефону. Для цього у налаштуваннях знайдіть розділ "Безпека/Захист", потім натисніть "Знайти пристрій" і виберіть потрібну функцію. Увійдіть як гість, а потім введіть свій логін і пароль, зареєстровані в обліковому записі Google. Далі зробіть необхідні дії аналогічно до входу з комп'ютера.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чому гальмує телефон і як прискорити його роботу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини