Головна Новини HI-tech телефони Як видалити подряпини з екрану смартфона
commentss НОВИНИ Всі новини

Як видалити подряпини з екрану смартфона

Поява подряпин зовсім не означає, що потрібно бігти в сервіс

15 грудня 2020, 18:23 comments1040
Поділіться публікацією:

Які б міцні матеріали не використовував виробник смартфона, ризик подряпати або пошкодити екран нікуди не зникне. Але, якщо знати декілька хитрощів, то можна самостійно позбавитися від подряпин на екрані.

Як видалити подряпини з екрану смартфона

Як видалити подряпини з екрану смартфона. Фото: unsplash

Фахівці пояснюють, що якщо подряпини з'явилися на захисній плівці або склі, то найправильніше рішення — відразу замінити їх. Але якщо ж постраждав сам екран, то можна самому спробувати виправити цей недолік. І для цього вам знадобляться підручні засоби.

Зубна паста

Її щадний абразив відмінно підходить для того, щоб позбутися від дрібних подряпин. Для цього потрібно нанести невелику кількість пасти і і акуратно розтирати круговими рухами м'якою тканиною до зникнення або мінімізації дефекту.

Харчова сода / дитяча присипка

На одну частину води знадобиться дві частини соди / присипки. Масу потрібно розмішати до однорідного стану, потім акуратними рухами розтерти її в тому місці, де з'явилася подряпина.

Паста ГОІ / паста Displex / поліроль з оксидом церію

Компоненти, які є в їх складі, дозволять за лічені хвилини позбутися від подряпин на екрані. Але експерти рекомендують заздалегідь дізнатися, з якого матеріалу зроблений екран — це допоможе вам не помилитися з вибором засобу.

Рослинна олія

Соняшникова, оливкова, кунжутна, кукурудзяна або будь-яка інша олія допоможе прибрати подряпини, але тільки на деякий час. І тільки в тому випадку, якщо подряпини на екрані смартфона мікроскопічні, а не серйозні.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, настройки, які найбільше розряджають смартфон. Часто буває, що смартфон розряджається в самий невідповідний момент. Так відбувається тому, що можуть бути активовані зайві настройки, які істотно скорочують час його роботи. Директор Інституту інформаційних технологій Університету "Синергія" Станіслав Косарєв розповів, про які хитрощі в такому випадку слід знати.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Раб Божий

15 грудня 2020, 18:36

А лучше всего - моча молодого поросенка.


Новини