Головна Новини HI-tech телефони Як розблокувати смартфон, якщо ви забули пароль
commentss НОВИНИ Всі новини

Як розблокувати смартфон, якщо ви забули пароль

Дізнайтеся про перевірені методи, які допоможуть отримати доступ до смартфону

22 грудня 2020, 18:43
Поділіться публікацією:

Якщо трапилося так, що необхідно розблокувати смартфон, а пароль, PIN-код і ключ ви не пам'ятаєте, то можна спробувати обійти операційну систему. Є кілька способів, які допоможуть вам відновити доступ до пристрою, не вдаючись до повного скидання налаштувань. Варто зазначити, що далі мова піде про смартфони на операційній системі Android.

Як розблокувати смартфон, якщо ви забули пароль

Як розблокувати смартфон, якщо ви забули пароль. Фото: unsplash

Smart Lock

Ця функція допомагає розблокувати екран, але для цього Smart Lock повинен бути заздалегідь активований в телефоні. Наприклад, ви можете заздалегідь поставити розблокування при підключенні стороннього Bluetooth пристрою. У такому випадку, ви отримаєте доступ без введення PIN-коду, пароля або графічного ключа.

Google-аккаунт

Даний метод підійде тільки для гаджетів на Android 4.4 і старіших версій операційної системи. Якщо п'ять разів поспіль ввести неправильний пароль, то система запропонує вам "згадати пароль". Ви вводите свої дані від облікового запису Google, з яким синхронізований смартфон.

Вбудований сервіс

Є виробники смартфонів, які пропонують свої інструменти для розблокування. Наприклад, у компанії Samsung існує сервіс Find My Mobile. Все, що потрібно — підключити пристрій до мережі і видалити або поміняти пароль, PIN код і навіть відбиток пальця.

Скидання налаштувань

Це останній варіант, до якого варто вдаватися, якщо інші варіанти не працюють у вашому випадку. Скидання налаштувань видалить всі дані зі смартфона, зате блокування екрану також буде знято.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, чи можна залишати смартфон на ніч біля ліжка. Більшість людей грішить цим: залишає смартфон на тумбочці біля ліжка або засинає, гортаючи стрічку в соціальних мережах. Чи можна так робити, чи краще відмовитися від цієї звички, щоб не нашкодити своєму організму? Старший фахівець з тестування цифрових продуктів Сергій Кузьменко розповів про це докладніше.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини