Головна Новини HI-tech телефони Як прив'язати номер телефону до паспорта: інструкції для абонентів всіх операторів
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прив'язати номер телефону до паспорта: інструкції для абонентів всіх операторів

Номер телефону українці можуть прив'язати до паспортних даних

17 січня 2022, 12:08
Поділіться публікацією:

Як прив'язати номер телефону до паспорта: інструкції для абонентів всіх операторів

В Україні можна прив'язати номер до паспорта, фото з відкритих джерел

В Україні громадяни можуть прив'язати паспорт громадянина до телефонного номеру. Інструкції для абонентів Vodafone/Київстар/ lifecell. Про це пише AIN.юа.

Інструкція для абонентів Vodafone

Для прив'язки номеру до паспорта треба зайти на сайт, де ввести свій номер, ввести електронний цифровий підпис чи підтвердити особу через MobileID. Далі треба буде заповнити анкету та підтвердити заяву на реєстрацію. Або особисто подати заяву на реєстрацію у фірмовому магазині "Vodafone Україна". При собі треба мати оригінал паспорта для підтвердження особи.

Інструкція для абонентів lifecell

У персональному кабінеті "Мій lifecell" або додатку "Мій lifecell" оберіть розділ "Основна інформація"/"Персональні дані"/"Реєстрація". Для реєстрації вам знадобиться BankID або електронний цифровий підпис. Інший спосіб – зареєструватися у фірмовому магазині. Для цього вам треба подати заяву про реєстрацію, показати паспорт громадянина. Далі вас попросять підтвердити користування SIM-картою.

Інструкція для абонентів "Київстар"

В особистому кабінеті "Мій Київстар" треба відкрити вкладку "Користувач"/Реєстрація за допомогою ЕЦП. Далі звантажте ключ електронного цифрового підпису. Далі перевірте свої дані та підтвердьте реєстрацію. У магазині подайте письмову заяву на реєстрацію для фізичних осіб або юридичних осіб, пред'явіть паспорт і SIM-карту.

Після реєстрації абоненти будуть обслуговуватися у фірмових магазинах за наявності у них документів на підтвердження особи. Такі клієнти матимуть змогу отримувати інші послуги за номером, відновлювати його тощо.

Як повідомляв портал "Коментарі", "Дія.Підпис" без гімнастики для шиї можна створити за пару секунд.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: https://ain.ua/ru/
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини