Головна Новини HI-tech телефони Як прискорити мобільний інтернет на смартфоні
commentss НОВИНИ Всі новини

Як прискорити мобільний інтернет на смартфоні

Експерти розповіли, які два способи допоможуть прискорити на смартфоні мобільний інтернет

21 квітня 2021, 09:15 comments8936
Поділіться публікацією:

Сьогоднішнє життя важко уявити без інтернету, адже з його допомогою ми спілкуємося, швидко знаходимо будь-яку інформацію, дивимося фільми та працюємо. Тому важливо, щоб інтернет був швидкісний і не виникало проблем зі з'єднанням. Але з мобільним інтернетом можуть виникнути труднощі.

Як прискорити мобільний інтернет на смартфоні

Мобільний інтернет (фото з відкритих джерел)

Експерти розповіли, що карантинні обмеження, викликані пандемією коронавірусної інфекції, змусили людей переходити на віддалену роботу. А коли ти не прив'язаний до місця, то можна, наприклад, поїхати на дачу і звідти працювати з ноутбуком, насолоджуючись свіжим повітрям. Але проблеми з інтернетом можуть перешкодити цій ідилії. Якщо ви підключаєтеся через мобільний інтернет, то експерти розповіли про способи, які допомагають його прискорити.

Перший "пасивний" спосіб полягає в роутері, який потрібно встановити на вулиці. Для підключення потрібна спеціальна антена і кабель, який з'єднує антену і роутер. Головне, правильно її вибрати. Після цього потрібно з'єднати всі компоненти в одну мережу і направити антену в бік вежі, яка повинна розташовуватися не далі 10 км від вас. Для кращого сигналу можна використовувати підсилюють бокси.

Другий "активний" спосіб надійніший. Для того, щоб прискорити мобільний інтернет потрібно буде придбати репітери — мережеве обладнання для посилення сигналу. Цей метод допоможе поліпшити як якість інтернету, так і мобільний зв'язок. Але самостійно встановити їх буде складно.

Нагадаємо, експерти радять відключати інтернет на смартфоні, коли ви їм не користуєтесь, тому що програми працюють у фоновому режимі й використовують заряд батареї.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, як видалити себе з інтернету.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини