Головна Новини HI-tech телефони Як не «вбити» батарею смартфона неоригінальною зарядкою
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не «вбити» батарею смартфона неоригінальною зарядкою

Експерт Володимир Гриценко розповів, чому не варто заряджати свій смартфон за допомогою неоригінальної зарядки

23 травня 2021, 08:55
Поділіться публікацією:

Смартфон — маленька, але дуже важлива річ у житті сучасної людини. Щоб ґаджет прослужив довше, за ним потрібно правильно доглядати, зокрема, не заряджати його неоригінальним зарядним пристроєм.

Як не «вбити» батарею смартфона неоригінальною зарядкою

Чому не варто заряджати смартфон неоригінальною зарядкою (фото з відкритих джерел)

Багато людей при виході з ладу блоку живлення смартфона йдуть у найближчий магазин і купують зарядний пристрій. Здебільшого він неоригінальний. Така покупка дозволяє заощадити трохи коштів, але наслідки можуть бути згубними для вашого ґаджета.

Експерт Володимир Гриценко розповів, що підробка може "вбити" смартфон і навіть спровокувати пожежу. За його словами, принцип інспекції для зарядних блоків однаковий: потрібно стежити, щоб блок був акуратно зібраний, без слідів і розводів на металевих частинах.

Володимир Гриценко радить перед покупкою зарядного пристрою подивитися і порівняти серійні номери, зазначені на упаковці та самому корпусі блоку (на ньому вони повинні бути вигравіювані, а не наклеєні).

Також потрібно подивитися на стан і форму роз'ємів. Будь-яка кривизна або сліди на пристрої повинні викликати сумніви в оригінальності та безпеці зарядного пристрою.

Нагадаємо, згідно з інформацією Counterpoint Technology Market Research, за 2021 рік люди купували смартфони від Apple найбільше. iPhone 12 Pro Max став найпродаванішим телефоном першого кварталу цього року.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло, що смартфон — зручна і необхідна річ, без якої більшість людей не уявляє свого життя. Але власники смартфонів роблять багато помилок, які можуть швидко призвести до виходу з ладу улюбленого ґаджета. Про що йдеться, дізнайтеся в нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини