Головна Новини HI-tech телефони Як не можна заряджати смартфон: три головні помилки
commentss НОВИНИ Всі новини

Як не можна заряджати смартфон: три головні помилки

Експерти розповіли, як не можна заряджати смартфон, якщо хочете продовжити життя своєму ґаджету

11 липня 2021, 10:35 comments2739
Поділіться публікацією:

Без смартфона сьогодні нікуди, адже в цьому маленькому ґаджеті ми зберігаємо найважливішу і потрібну нам інформацію. Якщо хочете, щоб телефон прослужив вам довше, то правильно його заряджайте. Експерти назвали три головні помилки, яких не можна припускатися.

Як не можна заряджати смартфон: три головні помилки

Як не можна заряджати смартфон (фото з відкритих джерел)

Ніяких подушок

Не кладіть на подушку смартфон, який заряджається, особливо, якщо в ньому включена функція швидкої зарядки. Справа в тому, що пристрій може перегрітися і термін його служби помітно скоротиться. Деякі виробники перед заряджанням рекомендують знімати з нього чохол, щоб запобігти перегріву.

85% краще, ніж 100

Експерти кажуть, що не варто постійно заряджати батарею телефону на 100%, оскільки це теж може нашкодити ґаджету. Акумулятор буде швидше зношуватися, тому термін його експлуатації також знизиться. 85% — достатній рівень заряду.

Не беріть чуже

Постарайтеся не заряджати ґаджет "нерідною" зарядкою, щоб не нашкодити батареї, якщо струм пристрою раптом буде вищим, ніж потрібно вашому телефону. Найкраще використовувати адаптер і кабель, який йшов у комплекті з телефоном. Якщо ж вони зламалися, тоді заміну краще шукати тієї ж марки або іншої відомої — це знизить ризик покупки неякісного пристрою.

Нагадаємо, що смартфон — великий винахід, який спрощує нам життя. Ми в будь-який момент можемо отримати доступ до всілякої інформації, зв'язатися з близькими, послухати улюблену музику. Але постійно "сидіти" у смартфоні шкідливо, тому що він заважає радіти справжньому життю. Як же змусити себе проводити менше часу за його екраном?

Раніше експерт Денис Кувіков розповів, як потрібно діяти, якщо ваш мобільний телефон сильно перегрівся.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Сергей

13 липня 2021, 13:50

Такая-чуш!Это и дети знают.Зачем юрундой загрязнять интернет?


Новини